RadioCafé kijkt in de toekomst

MKB RadioCafé 28 maart

02 april 2014

De stamtafel van in MKB RadioCafé staat ook deze week weer langs de A2 ter hoogte van Utrecht. In de nieuwste editie gaat het over het toekomstperspectief van recente innovaties. Welke kant gaat het uit?

Mobiel en elektronisch betalen. We doen het allemaal, maar in welke richting gaat het? En hoe veilig is dat? Douwe Lycklama van Innopay duidt de ontwikkelingen en vertelt wat ondernemers moeten doen.

Nieuwe businessmodellen

We gaan in deze uitzending op zoek gaan naar nieuwe businessmodellen, met  Onno Franken van KPMG. En we belichten een ouderwetse rol met nieuw perspectief: de penningmeester. Wil er tegenwoordig nog iemand penningmeester worden? Om die functie aantrekkelijker te maken, is de competitie Penningmeester van het Jaar bedacht. Marije Bouwknecht geeft een toelichting op deze bijzondere talentenjacht.

Dare to Have a Dream

En ook deze week weer een koppel in onze serie Dare To Have A Dream. Dat gaat nu over internationaal ondernemen, met Kwan Chan van Connect2Mena. Zijn coach is Afke van Rijn, directeur bij het ministerie van SZenW.

Meer weten

Het MKB RadioCafé wordt uitzonden in de programmering van MKB Radio, 24/7 te beluisteren op MKBradio.nl en natuurlijk via de eigen iPhone App. Het Radiocafé is een productie van Joey Koeijvoets, presentatie Bram Donkers.

Auteur

Bram Donkers