Nina, Paul en Arineke nemen de volgende stap

Kandidaten Your Next Step campagne bekend

31 maart 2014

De kandidaten van de Your Next Step campagne zijn bekend. De drie zzp’ers die hun volgende stap gaan maken zijn Nina Zwagerman, Paul van Aarle en Arineke Elsenaar. Zij zijn gekozen uit de vele inzendingen en gaan drie maanden proberen hun eenmansbedrijf naar een hoger niveau te tillen.

In dit artikel

Nina, Paul en Arineke krijgen tijdens de campagne verschillende opdrachten en worden voor uitdagingen gesteld. Ze krijgen daarvoor een device met Office 365 tot hun beschikking. 

Doel

Het uiteindelijke doel is ontdekken hoe ze slimmer, efficiënter en professioneler kunnen werken. Wij volgen ze bij dit proces en doen verslag van hun bevindingen.

Branches

De drie zijn in verschillende branches actief. Nina Zwagerman heeft een werving- en selectiebureau, FirstBlue. Paul van Aarle maakt met Animeerwaarde animaties waarmee businessverhalen verteld worden en Arineke Elsenaar is conflictmakelaar en werkt onder de naam Elsenaar ABC.

Volgen?

Donderdag 3 april komen Nina, Paul en Arineke bij elkaar en gaat Your Next Step van start. Je kunt ze vanaf dan volgen via onze website www.zzpservicedesk.nl, die vanaf 9 april live is!

Auteur

Nerina Vilchez