Weekly Hangout | Veiligheid en fraude

Uitzending 22 april: (on)veilig online ondernemen
Welke beveiligingsgevaren zijn er voor online ondernemers in het mkb en hoe kun jij je als ondernemer wapenen tegen fraude? Dit staat centraal tijdens de weekly hangout op 22 april. Te gast zijn hacker Stan Hegt en Intermax-algemeen directeur John Knieriem.
Bijna dagelijks zijn er ondernemers die slachtoffer worden van fraudeurs en hackers. Om het mkb te wapenen tegen deze cybercriminelen én ook de kansen te zien van fraude en veiligheid voor online ondernemers, heeft Shopping 2020 de expertgroep Fraude & Veiligheid opgezet.
 

Cybercrime

Twee experts uit deze groep zijn vandaag te gast tijdens de Weekly Hangout: voormalig hacker Stan Hegt en algemeen directeur van Intermax John Knieriem. Zij praten je bij over de actuele stand van zaken op het gebied van cybercrime. En vertellen hoe je je er, zo goed mogelijk, tegen kunt wapenen. 
 

Stan Hegt

Stan Hegt is een hacker die gespecialiseerd is in beveiligingstesten, vanuit het perspectief van een aanvaller. Hegt werkt sinds 5 jaar als manager bij KPMG op het gebied van cyber security. 
 

John Knieriem

John Knieriem is algemeen directeur bij ICT-bedrijf Intermax. Hij is ondernemer en manager en heeft veel ervaring in het toepasbaar maken van internet-technologie binnen organisaties. 
 

Shopping2020

Shopping 2020 is een onderzoeksprogramma met als doel het beantwoorden van de volgende centrale vraag: ‘Hoe shopt de consument in 2020 en welke acties moeten worden ondernomen op nationaal, branche en bedrijfsniveau opdat B2C ondernemend Nederland succesvol hier op in kan spelen, nationaal én internationaal?’

dinsdag 22 april 2014
12:00 uur
12:25 uur
Online
Aanmelden

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten