Speednetworking organiseert 'Date je baas' in Maastricht

Maastricht Symposium brengt ondernemers in contact met academici

08 juli 2009

Op dinsdag 7 en woensdag 8 mei 2007 organiseert het Comité Koning Willem I voor de achtste keer het Maastricht Symposium. Het biedt aan ondernemers de gelegenheid zich te presenteren en in contact te komen met afstuderende Masterstudenten van de Universiteit Maastricht. Speednetworking Nederland is hier ook bij aanwezig en organiseert samen met Randstad een 'Date je baas' event.

Dankzij 'Date je baas' kun je als werkgever veel potentiële nieuwe werknemers in één keer ontmoeten. Door middel van korte gesprekken heb je de kans om 6 studenten die bijna zijn afgestudeerd persoonlijk te spreken. Het event vindt op maandagmiddag vanaf 14:00 plaats. Wil je ook potentieel personeel vinden in een sfeervolle ambiance? Geef je dan op bij Marloes van Duuren via telefoonnummer: 06 422 404 48 of via datejebaas @ hotmail.com.

Het doel van het Maastricht Symposium is om contact tussen bedrijven en studenten te bewerkstelligen. Dit kan door middel van individuele gesprekken, bedrijfspresentaties, workshops, de banenmarkt, het recruitmentdiner, de mogelijkheid tot vervolgcontact en diverse adverteermogelijkeden. De studenten zijn afstuderende Bachelor- en Masterstudenten van de faculteiten Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, Rechtsgeleerdheid, Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen en Psychologie, Culturele Wetenschappen en Algemene Wetenschappen.

Na het middagprogramma staat op 7 mei de Sprekersavond en op 8 mei de Bedrijvendag gepland. Het volledige programma kun je hiernaast downloaden. Meer informatie over het symposium en sponsor worden kan via de officiële website. Meer informatie over Speednetworking vind je op de website.