OuiShare Fest

Europees congres over de deeleconomie

06 september 2017 1 minuten

Een jaarlijks evenement over de deeleconomie met sprekers en gasten van over de hele wereld. Dat is OuiShare. Experts, innovators en ondernemers delen op dit congres hun visie op de nieuwe economie.

OuiShare Fest is een jaarlijks event over de collaborative economy. Drie dagen lang komen experts, ondernemers, ambtenaren en sociaal innovators vanuit de hele wereld bij elkaar in het Cabaret Sauvage in Parijs.

Thema

Dit jaar is het thema 'The Age of Communities'. Gemeenschappen in allerlei vormen staan centraal. Het gaat vooral over wereldwijde samenwerking tussen ondernemers, ambtenaren en sociaal innovators.

Sprekers als Rachel BotsmanLisa Gansky, Michel Bauwens en Peter Hesseldahl geven hun visie op de deeleconomie. In de presentaties en workshops behandelen zij thema's als co-creatie, coworking, crowdfunding, kennisdelen, de rol van delen in steden en nieuwe verdienmodellen.

MKB Servicedesk doet verslag van het evenement. Houd MKB Radio en de website in de gaten!

Auteur

Claartje Vogel

Schrijft al meer dan 10 jaar over economie, financiën en ondernemen, onder andere voor MKB Servicedesk. Zoekt graag ingewikkelde zaken uit en houdt van verhalen vertellen. Reist ondertussen de wereld rond.