Ondernemersdromen met vleugje Oranjegevoel in het RadioCafé

Beluister de nieuwste uitzending van het MKB RadioCafé!

05 mei 2014 1 minuten

Het nieuwste MKB RadioCafé laat weer verrassende gasten met ondernemende plannen horen. Die dromen krijgen bij MKB Radio een platform. Het RadioCafé wordt wekelijks om 12.00 uur uitgezonden en is ook online deelbaar. Met deze week een extra vleugje WK-koorts.

Dit MKB RadioCafé opent met de droom van Hicham Shatou. Hij wil de wereld veroveren met online trainingen. In het kader van Dare To Have A Dream wordt hij gecoacht door de CEO van Interpolis.

Oude businessmodellen en nieuwe tools

Ruben Cornellissen heeft een heel andere ondernemersdroom: hij wil het oeroude businessmodel van het vertaalbureau nieuw leven inblazen. En wat moeten ondernemers met Geo-data? Xen Buijs legt aan de RadioCafé-stamtafel uit hoe online tools met geografische kaarten je onderneming heel erg veel verder kunnen helpen.

Oranjegevoel

Ook een belangrijke ontwikkeling voor (startende) ondernemers: de introductie van de ZZP Servicedesk. Willem Overbosch licht de plannen en achtergronden toe. En we kijken naar de commerciële mogelijkheden rond het komende WK Voetbal. Evert van Bergen van bedrijfsmodezaak Suit up en Sander Mallie van sportmarketingbureau SportsGen lepelen de aanknopingspuntjes op.

Het MKB RadioCafé wordt gepresenteerd door Bram Donkers. MKB Radio is 24/7 te beluisteren op MKBradio.nl en natuurlijk via de iPhone App. Volg de ontwikkelingen ook op Twitter: @MKBradio.

Auteur

Bram Donkers