'Printer wordt regelmatig geslagen en uitgescholden'

Haal meer uit je printer: 3 tips
36 procent van de medewerkers geeft de printer af en toe een verbale uitbrander als die niet werkt zoals verwacht. 14 procent verkoopt de printer ook wel eens een klap. Hoe zorg je voor efficiënter printen? 3 praktische tips.
Kantoor in de cloud?
Klik hier
Lees het whitepaper
Naar MijnMKB
Kun jij al mobiel printen?
Klik hier
Lees het whitepaper
Naar MijnMKB
Efficiënter werken?
Klik hier
Lees het whitepaper
Naar MijnMKB
Papierloos werken?
Van de medewerkers die liever niet printen, zegt 40 procent dat ze het milieu willen sparen. Zo komt naar voren in het onderzoek van PanelWizard in opdracht van printerfabrikant HP. Dat Nederlandse werknemers milieubewust printen blijkt uit het feit dat tweederde van de ondervraagden nooit een print bij de printer laat liggen. Een derde maakt zich wel eens schuldig aan onnodig printgedrag, 7 procent doet dit zelfs dagelijks.
 
Volgens het onderzoek is 'leesgemak' voor 52 procent de voornaamste reden om wél te printen. 25 procent van de mensen neemt graag documenten mee naar een vergadering.
 

Snel en betrouwbaar 

Bij zakelijk printen blijkt uit het onderzoek van HP dat snelheid (21 procent) en betrouwbaarheid (19 procent) het meest belangrijk zijn. Bovendien willen werknemers dat het aantal storingen flink omlaag gaat. Ook geeft een ruime meerderheid aan tot maximaal 15 seconden op een printopdracht te willen wachten (60,4 procent).
 

Haal meer uit je printer: 3 tips

Wil je je organisatie efficiënter werken? Lees het whitepaper Efficiënt werken boordevol praktische tips. Een belangrijk onderdeel is te zorgen voor de juiste hardware. Lees het whitepaper IT op orde: hardwareOnderzoek ook de mogelijkheid van mobiel printen.
 
Bronnen: PanelWizard / HP / Printermonteur.nl

Vier manieren om mobiel te printen

Afdrukken via printerdriver, e-mail, website en mobiele app
Er zijn grofweg vier manieren om te printen. Iets afdrukken op kantoor vanaf je pc of laptop via een printerdriver - dat verhaal is bekend. Maar hoe...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten