Innovatieve Amsterdamse bedrijven bij OpenCo

Op bezoek bij innovatieve ondernemers
Stel je eigen route samen langs innovatieve bedrijven in Amsterdam! WeTransfer (website om grote bestanden te versturen), fietsenmaker VANMOOF en autobedrijven als Tesla en Uber nodigen je uit voor een kijkje in hun keuken. Je hebt keuze uit zo'n 50 vernieuwende gastbedrijven.
Hoe kom je aan een lening of krediet?
Klik hier
Lees het whitepaper
Naar MijnMKB
OpenCo is een nieuwe manier om conferenties te organiseren. In plaats van een congres centrum te vullen met deelnemers, die luisteren naar de verhalen van sprekers, vindt OpenCo plaats binnen de muren van de meest innovatieve start-ups en snel groeiende bedrijven. Ondernemers, investeerders, maar ook jonge honden en toekomstige leiders, krijgen zo een heel persoonlijk beeld van deze bedrijven.
 

Kijkje achter de schermen

De ervaringen die bezoekers hebben zijn uiteenlopend; een kijkje achter de schermen van toonaangevende nieuwe bedrijven, oprichters die openhartig hun verhaal vertellen, zelfs prototypes die nog in ontwikkeling zijn.
 
Je kunt je eigen programma samenstellen met keuze uit 50 Amsterdamse bedrijven. Een paar deelnemers vertellen waaorm ze meedoen:
 
  • Nalden, Co-Founder van WeTransfer en Gallery Present Plus: “Wij doen mee aan OpenCo omdat wij heel erg voorstander zijn van het delen van kennis. Als we een ruimte als deze studio & gallery hebben, is het natuurlijk superfijn om mensen mee te laten kijken hoe wij dingen doen. Dan hoop je dat er synergie ontstaat.”
  • Patrick de Zeeuw, Co-Founder van Startupbootcamp Global: “We love the initiative of OpenCo Amsterdam, because it gives business a sneak preview about what’s going on in all the fantastic technology-driven businesses in Amsterdam.”
  • Taco Carlier, Co-Founder van VANMOOF: “Voor mij is OpenCo het creëren van onverwachte samenwerkingen en ontmoetingen. Wij hopen dat er bij OpenCo een interactie ontstaat met de bezoekers, over de toekomst van het stadsfietsen.”
  • Henk Janssen, CEO en Founder van Lightwell: “We participate in OpenCo, because working together with other innovative companies, will make us advance in our work, and also help other people to advance in theirs.”
donderdag 15 mei 2014
09:00 uur
19:00 uur
Amsterdam
OpenCo
Aanmelden

Dossiers

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten