Ontknoping aan de radio-stamtafel

MKB Radio Café | 16 mei

16 mei 2014 1 minuten

Om met veel plezier te kunnen ondernemen, moet je eerst ‘ontknopen’, zegt de Vlaamse goeroe Ludo Daems van het opleidingsinstituut voor Persoonlijke KwaliteitsZorg. Ludo is deze week te gast aan de stamtafel van het MKB RadioCafé, naast andere verrassende gasten met ondernemende plannen.

Aan de stamtafel blikken we ook vooruit naar Utrechtse Ondernemersdag. Die is dit jaar op dinsdag 17 juni in De Fabrique te Utrecht. Een voorbeschouwing met Carmen Kienhuis van de organisatie en deelnemer Securitas.

De ‘Your Next Step’-campagne is van start gegaan.  Deelnemers Paul, Arineke en Nina gaan hun eenmansbedrijven naar een hoger niveau tillen. We praten in het RadioCafé met deze drie hoofdrolspelers van de ‘real life soap’.

Stad.nl is een eenvoudig idee met een geniale uitvoering: online winkelen in de stad. Helene v.d. Meijs is een van de ondernemers achter het concept en zij vertelt het verhaal achter Stad.nl. En we hebben een update van de Crowd Expedition, die de afgelopen periode naar Parijs voerde.

Het MKB RadioCafé wordt dagelijks herhaald om 12.00 uur en is ook ‘on demand’ aan te klikken en te delen. Luister 24/7 naar MKB op MKBradio.nl of via de iPhone App. Volg ons ook op Twitter: @MKBradio.