Bereik je publiek met Whatsapp

Volg het project Crowd Expedition via je smartphone
Project Crowd Expedition is steeds op zoek naar nieuwe manieren om een breed publiek te bereiken. In deze Weekly Hangout vertelt Martijn Arets hoe en waarom hij Whatsapp inzet.
Crowd Expedition is een onderzoeks- en mediaproject naar de toegevoegde waarde en het potentieel van de deeleconomie. MKB Servicedesk is mediapartner en bericht regelmatig over projectupdates, nieuwe bevindingen en interessante initiatieven die het team bezoekt. Vanaf nu kun je Crowd Expedition ook volgen via Whatsapp.
 

Nieuw medium

Martijn Arets, initiatiefnemer van het project, vertelt in deze Weekly Hangout waarom hij dit nieuwe kanaal uittest. "Crowd Expedition is al te volgen via de website, nieuwsbrief en social media als Twitter, Facebook en Youtube. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om mensen te betrekken bij het project. Whatsapp lijkt een interessant medium, want het zit al in het dagelijks systeem van mensen."
 
Als je Crowd Expedition volgt via Whatsapp krijg je een gemiddeld vijf tot tien keer per week een berichtje. Deze variëren van korte updates tot video's of vragen aan het publiek. Je kunt als volgers namelijk direct reageren op de berichten. "Geen zorgen: het is een verzendlijst en geen groep. De berichten die anderen sturen ontvang jij niet," vertelt Arets.
 
Hij hoopt op deze manier meer mensen te bereiken en te betrekken. Wil je meer weten over Crowd Expedition? Bekijk het dossier. 

 

 

Heb jij ook een bijzondere manier van marketing ingezet voor je bedrijf of voor een nieuw product? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Deel het met ons en andere ondernemers op twitter via @mkbservicedesk.


dinsdag 27 mei 2014
09:00 uur
Aanmelden

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten