Crowdsourcing Week Brussel

Nieuwe innovatie- en financieringsmogelijkheden voor jou als ondernemer
Crowdsourcing biedt veel nieuwe mogelijkheden voor jou als ondernemer. Denk aan crowdfunding, co-creatie of open innovatie. Tijdens Crowdsourcing Week Brussel leer je er alles over. MKB Servicedesk en Crowd Expedition doen rechtstreek verslag van het evenement.
Hoe kom ik aan geld?
Klik hier
Lees alles over financieringsvormen
Naar MijnMKB
Hoe gebruik ik social media effectief?
Klik hier
Download het whitepaper
Naar MijnMKB
Crowdsourcing betekent dat een grote groep mensen bijdraagt aan hetzelfde doel. Steeds meer overheden, bedrijven en andere organisaties maken gebruik van de kennis en kunde van grote groepen (professionals, vrijwilligers, klanten, fans) voor onderzoek, innovatie of financiering. Tijdens het tweedaagse festival Crowdsourcing Week (CSW) in Brussel staat die ontwikkeling centraal.
 

Programma

CSW Brussel wil ondernemers laten kennismaken met de voordelen en nieuwe mogelijkheden van crowdsourcing en open innovatie. Tijdens het congres geven experts presentaties en workshops over innovatie en financiering met behulp van 'de crowd'.
 
De eerste dag zijn er 15 sessies van sprekers van over de hele wereld. Niet alleen willen zij ondernemers inspireren, maar ze geven ook praktische tips en tricks om aan de slag te gaan met crowdsourcing. "Crowdsourcing zorgt voor meer creativiteit, groei, efficiëntie en wendbaarheid binnen je bedrijf," schrijft de organisatie.
 
Epi Ludvik Nekaj, initiatiefnemer van Crowdsourcing Week: “Companies and enterprises can now engage with their stakeholders on a completely new level, through more than just social media interactions, and can actually work together to create value for everyone. Crowdsourcing is where social media turns into social productivity.”
 

Verslag

MKB Servicedesk en Crowd Expedition doen verslag van nieuws, trends en interessante lezingen tijdens het congres. Ook houdt het team interviews met sprekers en bezoekers. Het festival vindt plaats in Living Tomorrow, hét innovatiecentrum van Brussel.
 
De eerste dag is het programma gevuld met lezingen. Op dag 2 zijn er rondetafelgesprekken over crowdfunding, co-creatie en innovatie in grote organisaties. Het festival is een initiatief van de wereldwijde organisatie Crowdsourcing Week (CSW2). CSW2 wil meer ondernemers aan het denken zetten over samenwerken met klanten, partners en collega's om toegevoegde waarde te creëren.
donderdag 5 juni 2014
09:00 uur
17:30 uur
Living Tomorrow, Brussel
Crowdsourcing Week
Aanmelden

Crowd Expedition ontvangt 25.000 euro van Stichting DOEN

Investeerders zijn enthousiast over onderzoek naar deeleconomie
Stichting DOEN, het fonds van de goededoelenloterijen, steunt Crowd Expedition met een subsidie van 25.000 euro. Dit bedrag komt bovenop het geld van...

“Begin met een CTO en een verdienmodel”

Lessen voor starters van autodeelplatform SnappCar
Pascal Ontijd is medeoprichter van SnappCar: een online platform om auto’s te delen. Mede dankzij een crowdfundingcampagne kan het bedrijf uitbreiden...

Crowd Expedition van start met team topexperts

Hoe kan de deeleconomie een duurzaam model worden?
Crowd Expedition ging donderdag 1 mei van start. Samen met 15 partners en 30 internationale experts gaat expeditieleider Martijn Arets op zoek naar de...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten