Inspiratie tanken in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 6 juni

10 juni 2014

Presentator Bram Donkers ontvangt ook deze week aan de stamtafel kleurrijke ondernemers met hemelbestormende ambities. In het MKB RadioCafé hoor je de nieuwste verhalen en kun je inspiratie tanken.

In onze serie Dare To Have A Dream, het coachingsprogramma waarin jonge ondernemers met een etnische achtergrond begeleid worden door zeer ervaren topmanagers, ontvangen we opnieuw een deelnemerskoppel. Gulhan Tanrivera Hortoglu van de Amstelzijdekliniek is te gast, met haar coach: Henk van den Broek van de bekende ondernemersfamilie, met onder meer de supermarkten en de bedenker van D-Reizen. Een gesprek dat strakke kaaklijnen oplevert en hangende mondhoeken voorkomt.

Turkije

We gaan in dit RadioCafé naar Turkije, daar vond de afgelopen week een handelsmissie plaats. Vinden Nederlandse ondernemers Turkije het land van de onbegrensde mogelijkheden? Correspondent Marc Guillet doet verslag van de missie met minister Ploumen en 30 Nederlandse ondernemers. De business guide Turkije is door Marc bijgewerkt en we praten ook over de start van de nieuwe ronde voor de MKB Export Award.

Marcel van Gageldonk zat in de internationale top van Overtoom, maar ging het helemaal anders doen. Als ondernemer, onder de merknaam Europresto. Met zijn marketing- en communicatiemanager Marielle Giesbertz vertelt hij het verhaal over 30.000 artikelen voor kantoor, magazijn en werkplaats.

Om succesvol te kunnen ondernemen, draait het om energie en vitaliteit. Alexander Rietkerk is Vitatrainer en licht dat aan de stamtafel toe. En Annette Schaut vertelt over IN Cultuur, het netwerk voor culturele ondernemers.

Het RadioCafé wordt dagelijks herhaald om 12.00 uur, maar is ook te beluisteren en te delen via MKBradio.nl.

Auteur

Bram Donkers