MKB RadioCafé nu ook via nieuwe apps

MKB RadioCafé 13 juni

18 juni 2014 2 minuten

In het MKB RadioCafé deze week weer een tafel vol ondernemers met spannende plannen en confronterende ervaringen. Nu sterk verbeterd beluisterbaar via de nieuwe apps van ons online radiostation.

Netwerkgoeroe Jochem Klijn komt praten over zijn nieuwe boek ‘SM’.

Achter deze spannende titel gaat een verhaal over ‘Social Meaning’ schuil.

Jochem legt uit dat het gaat om warme contacten en het bouwen van duurzame langetermijnrelaties.

Bedrijvendokter Pieter Jan Doets weet alles over het organiseren van duurzaam succes. In de afgelopen jaren heeft Pieter Jan tientallen bedrijven geholpen zichzelf opnieuw uit te vinden, op gebied van sustainability. Hij praat in het RadioCafé met redacteur Flip Schultz over de soms weerbarstige praktijk.    

Wat kunnen ondernemers meer uit Facebook halen? Verslaggeefster Nerina Vilchez ging op onderzoek uit en spreekt onder meer met Peter Minkjan, oprichter van het Facebookmarketingplatform Likeconomics en organisator van het Congres Facebook Marketing.

Rob Vens begon ooit als ondernemer, had vervolgens jarenlang een carrière in loondienst, maar is onder de naam Reflektis toch terug met een ondernemend verhaal. Zijn missie: Enterprise Architectuur is niet alleen voor grote organisaties, maar ook voor MKB’ers.        

De Student Guide Eindhoven was onlangs één van de winnaars bij de Student Company of the Year-competitite van Jong Ondernemen. Sabine van Laanen mocht lunchen met Gerrit Zalm en vertelt in het RadioCafé hoe dat voelt.

Nieuwe apps

Het RadioCafé wordt elke dag uitgezonden, ‘s ochtends om 7 uur, ‘s middags om 12.00 uur en om 17.00 uur, en ‘s avonds om 21.00 uur. Schakel in via MKBradio.nl of luister via de app. Deze week is de sterk vernieuwde iPhone-app van MKB Radio live gegaan; het station is nu ook te beluisteren via onze nieuwe Android-app. Het complete RadioCafé staat op de app, maar ook de afzonderlijke gesprekken zijn te  beluisteren en delen.

Auteur

Bram Donkers