RadioCafé: mkb aan zee

MKBRadioCafé 25 juli

28 juli 2014 1 minuten

In het MKB RadioCafé presenteert Bram Donkers ook deze week 60 minuten talkshow, met een stamtafel vol sprankelende ondernemers en steeds hoger oplopende temperaturen in de studio langs de A2. Verslaggeefsters Claartje en Romy hebben het slimmer geregeld, zij zitten deze week weer aan het strand in Zandvoort met onze mobiele MKBuzz-studio.

Aan dat strand een gesprek met Sibal Kazmac, bedrijfsleider bij Zilt at Sea. Over ondernemen onder een brandende zon. In het Zandvoortse zand ligt ook Beachclub 10. Met dit mooie weer doet de beachclub goede zaken, maar in de winter is de tent gesloten. Hoe werkt ondernemen met seizoensinvloeden? Verslaggeefster Romy kwam langs het stand ook Rogier Bruggeman tegen, van mediabureau Zigt. Bruggeman verzorgt gratis zomersessies voor ondernemers. Hij vertelt over de nieuwste trends in het medialandschap.

Coole pitches

De koelte komt in dit RadioCafé van Marianne van de Water. Zij is namelijk specialist in koude acquisitie. Marianne is te gast in de studio en heeft een herkenbare boodschap: blijf bellen. Ondernemers moeten wel meer doen met hun website, want ze zijn vaak heel slecht te vinden. Sjoerd en Tom van Result Internetmarketing leggen uit hoe dat beter kan, en ze doen dat zelfs no-cure-no-pay.

Stephan Haak is advocaat, hij komt helpen bij de niet aflatende strijd tegen overheden met boze bedoelingen. En als je er een hekel aan hebt om lang te wachten op je geld, kun je overwegen om aan American factoring te gaan doen. Ronald van der Starre is directeur van SVEA Finans en praat ons bij over deze financieringsmogelijkheid.

Het MKB RadioCafé wordt elke dag vier keer uitgezonden: ‘s ochtends om 7 uur, ‘s middags om 12.00 uur en om 17.00 uur, en ‘s avonds om 9 uur op mkbradio.nl. De talkshow en de afzonderlijke losse items zijn te ook beluisteren via de smartphone-apps.

Auteur

Bram Donkers