De nieuwste gadgets in het RadioCafé

MKBRadioCafé 1 augustus 2014

04 augustus 2014 1 minuten

Op zoek naar inspiratie? Het MKB RadioCafé presenteert deze week een tafel vol innovatieve ondernemers met bijzondere ideeën. Het idee van een koelkast die de supermarkt mailt dat het bier op is: dat kennen we. Hans van der Stok gaat nog veel verder met domoticagadgets. Zijn bedrijf Maestr exporteert deze innovaties zelfs naar China. Wat kun jij binnenkort in huis verwachten?

Ook de Pebblestone is een opzienbarende gadget: het eerste tastbare fitnessinstrument voor het trainen van de ziel. Voor de hype uit wordt deze al geduid bij MKB Radio, want het achterliggende bedrijf Mojo Creations is te gast in het RadioCafé. Binnen een week 30K startkapitaal via Kickstarter: hoe krijg je dat voor elkaar?

Studiekeuze

Rob Derks doet met zijn bedrijf StudieID mee aan The Next Entrepreneur-competitie. Zijn website helpt bij het kiezen van een vervolgstudie. Is dat een doorslaggevend idee?

Ruzie?

Gerty van Roosmalen is ook te gast bij presentator Bram Donkers. Zij bemiddelt in conflicten binnen bedrijven, tussen bijvoorbeeld zakenpartners. Dat levert een spannend gesprek op!

Oneliners

Slim bedachte oneliners kunnen als fris idee goed werken in een organisatie. Peter de Ries was CEO van grote bedrijven, maar breekt als co-auteur van het boek ‘Haantjes leggen geen eieren’ nu een lans voor de oneliner. Zo’n krachtige uitspraak maakt zelfs korte metten met nodeloos gekakel en vermindert overbodige vergaderingen.

Ook deze dertigste editie van het MKB RadioCafé wordt dagelijks vier keer uitgezonden: ‘s ochtends om 7.00 uur, ‘s middags om 12.00 uur en om 17.00 uur, en ‘s avonds om 21.00 uur op