MKB Brandstof

ANWB Tankpas, MKB Brandstof: wat zijn de verschillen?
Als je wilt bijhouden hoeveel zakelijke kilometers jij rijdt, komt daar een hoop administratie bij kijken. Tankpassen als MKB Brandstof / Tom en ANWB tankpas kunnen het jou als ondernemer makkelijker maken. Een overzicht van opties.
Brandstofkosten bijhouden?
Klik hier
Lees meer over MKB Moov
Naar MKB Moov

MKB Brandstof / Tom

De dienst MKB Brandstof - nu Tom genaamd - geeft de Nationale Tankpas uit. Als je tankt, betaal je met de pas van Tom. De pas houdt jouw uitgaven en die van je personeel bij en verwerkt die in administratieprogramma. Zo heb je altijd overzicht van welke kosten je kunt aftrekken bij de belasting. Tom is geschikt voor ondernemers met personeel, maar ook voor zzp’ers is Tom geschikt.
Met de app van Tom kun je verder ook parkeren en zien bij welke pomp je het goedkoopst kunt tanken. Het bedrijf vraagt een borg, jaarlijkse bijdrage per bedrijf en maandelijkse bijdrage per pas.
 
Let op! MKB Brandstof is géén dienst van MKB Servicedesk.
 

ANWB Tankpas

De ANWB Tankpas is een samenwerking tussen ANWB en tijdschrift De Zaak. De tankpas is speciaal voor kleine ondernemers. De basiscontributie is afhankelijk van het aantal ketens.
 
Je kunt tanken bij alle tankstations in Nederland. Voor 50 cent per maand extra kun je de kaart ook gebruiken in het buitenland. Wekelijks krijg je een verzamelfactuur van alle ritten. Zo kun je makkelijk je administratie op orde houden en btw terugvorderen. Ook online heb je inzicht in alle mobiliteitskosten. Je kunt per kenteken bepalen of en welke extra ANWB-opties je wilt.

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten