Stel je communicatievraag op het 24Festival

Ondernemers worden geholpen tijdens het 24Consult

07 oktober 2014 1 minuten

Ben je ondernemer en heb je een brandende communicatievraag? Meld je dan aan voor het 24Consult tijdens het 24Festival in Amsterdam.

Het 24Festival is een communicatie-event. Iedereen die geïnteresseerd is in communicatie kan zich aanmelden. Vraag je je af welk verpakkingsmateriaal je moet gebruiken voor je product? Of ben je geïnteresseerd in reclame? Het komt hier allemaal aan bod. 

Het 24Festival biedt dit jaar ook een 24Consult, speciaal voor ondernemers met een communicatievraag. Je mag je vraagstuk van tevoren omschrijven bij je aanmelding, en wordt tijdens een gesprek met twee communicatiespecialisten hierover geadviseerd. Een gesprek duurt ongeveer drie kwartier en je mag iemand meenemen. 

Als je je hebt aangemeld, hoor je binnen een paar dagen of je kan worden ingepland voor een gesprek die dag. Je wordt tussen 11.00 en 16.00 uur ingeroosterd en ontvangt hierover nader bericht. 

Het 24Consult is gratis, maar je hebt dan geen toegang tot het 24Festival. Daarvoor kan je apart een kaartje kopen. Je mag je tot en met 20 september