Ben jij de honderdste deelnemer?

Schrijf je nu in voor de MKB Export Award

01 december 2017 2 minuten

Al bijna honderd ondernemers gingen je voor en schreven zich in voor de aanmoedigingsprijs voor ondernemers met internationale ambities. Ben jij de honderdste deelnemer? Schrijf je nu in en we zetten je in het zonnetje!

Van een distributeur en (co-)producent van verse wasabi en wasabi-producten tot twee zussen die de strijd tegen overgewicht ook buiten onze landsgrenzen willen gaan voeren. En van een familiebedrijf (uit 1880) die hun fascinatie voor tandwieltechniek en de nieuwe mogelijkheden en potentie daarvan over de grens wil blijven brengen tot een bedrijf dat software maakt die de verwerking en analyse van DNA-data tot wel honderd maal sneller, beter en kosteneffectiever maakt. Een greep uit alle inschrijvingen voor de MKB Export Award. Heb jij internationale ambities en voel je je aangesproken, schrijf je dan nu in! Je kunt je nog tot 31 oktober inschrijven.

100!

Wanneer jij de honderdste deelnemer bent, zetten we je in het zonnetje. Je wordt gebeld door de redactie van MKB Servicedesk en we zullen een interview maken zodat jij jouw ondernemersverhaal kunt vertellen. Maandelijks komen maar liefst 220.000 bezoekers op de site MKB Servicedesk. Dit is de kans om jouw internationale ambities onder de aandacht te brengen.   

Al ingeschreven?

Heb jij je al ingeschreven, maar zie je dit niet terug op de website Verover Nieuwe Markten? Zorg ervoor dat je jouw profiel aanzet. Dit kan heel eenvoudig als je bent ingelogd. Let op: alleen als je je profiel aanzet en vult, ding jij mee naar prijzen. Hulp nodig? We helpen je graag, bel ons op:

030-230 79 00 of stuur een mail naar: mkbexportaward@mkbservicedesk.nl

Over de MKB Export Award

De MKB Export Award is dé aanmoedigingsprijs voor mkb-ondernemers die de potentie hebben om met succes de landsgrens over te gaan. Voor de tweede editie van de wedstrijd hebben zich nu dus al bijna 100 ondernemers ingeschreven. Let op: je kunt je nog inschrijven tot 31 oktober.

Wat kun je winnen?

De uiteindelijke winnaar krijgt 30.000 euro transporttegoed van TNT, nationale media-aandacht, een zakenpartnerscan van de Rijksoverheid en een talencursus van Regina Coeli.

Auteur

Patty Sjerps