Alleen maar winnaars!

MKB RadioCafé 7 november 2014

11 november 2014 1 minuten

Aan de stamtafel van het MKB RadioCafé deze week extra veel enthousiaste ondernemers. We hebben namelijk alle winnaarsvan de campagne KlantenVinden.nl. te gast. Vanuit de MKB Radiostudio presenteert Bram Donkers weer een inspirerende verzameling authentiek entrepreneurship, waarvan je zin krijgt om te gaan ondernemen.

Heb jij al een 3D-printer? 3D-printen is de trend van het moment en dus een zeer interessante markt. Mathijs Kossen van Leapfrog zag kansen, en kon door een R&D-regeling van de Rijksoverheid doorpakken. Matthijs vertelt zijn verhaal over springende kikkers in het RadioCafé.

Wil jij overgenomen worden?

Peter Rikhof is tegenwoordig actief met Brookz, een platform voor bedrijfsovername. Hoeveel bedrijven willen er eigenlijk overgenomen worden? In dialoog met Willem Overbosch komt Rikhof met de verlossende antwoorden.

Winnaars KlantenVinden.nl

Dan komen er maar liefst zes glunderende winnaars van KlantenVinden.nl aan de stamtafel. Mirjam Stevens van PostNL licht eerst toe hoe die campagne in de radiostudio uitmondt in een daverend slotakkoord, en vervolgens praat Bram Donkers met alle prijswinnende ondernemers. Anja Bouwland is van DA drogisterij Bouwland en Johan Wagner van Subway Purmerend. Twee franchisenemers met elk hun eigen uitdagingen.

Riny Schuurman heeft een pedicuresalon en David Stevens is beeldproducent. Allebei winnaars bij KlantenVinden, aan tafel vertellen ze over hun specifieke situatie en wat de deelname aan deze competitie hun heeft opgeleverd.

Marketing

Nanette van Wezel heeft een mooi verhaal over de on- en offline marketing van haar coachingspraktijk Wezenlijk Veranderen, en dierenarts Robert van Leeuwen uit 's Gravenzande moet ook nadenken over zijn profilering naar nieuwe markten. Luister in het RadioCafé naar hun ondernemersverhalen. Ook marketing- en communicatieconsultant Edwin van Ooijen van PostNL schuift aan; hij legt uit hoe zo’n campagne gericht op MKB-ondernemers werkt voor de positionering van het merk PostNL.

Je hoort dit ondernemerspraatprogramma MKBRadioCafé de hele week door, elke dag ’s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds op MKBradio.nl. Of luister via de gratis smartphone-apps.