MKB Advies nodig?

Maak kennis met onze MKB adviseurs!

24 februari 2015 05 maart 2018

Heb je hulp nodig bij het ondernemen? Loop je vast met je business plan, vraag je jezelf af welke regels voor jouw bedrijf gelden, heb je personeelsproblemen? Leg het voor aan onze adviseurs, zij helpen graag je verder.

Onbeperkt persoonlijk advies

Maak kennis met de MKB Adviseurs van MKB Servicedesk. Deze experts staan tot je beschikking als je lid van MKB Servicedesk bent.

Martijn Croon – Allround MKB Adviseur

Drs. Martijn Croon heeft na zijn studie bedrijfskunde diverse (commerciële) managementfuncties bekleed. Sinds 2006 is hij Register Adviseur Bedrijfsopvolging en heeft in die hoedanigheid (als ondernemer) een groot aantal ondernemingen begeleidt bij overnames, financieringen en saneringen. Naast zijn uitgebreide financiële kennis is hij ook subsidie specialist.

Niek Idema  - Allround MKB Adviseur

Niek Idema volgde de HEAO Juridische opleiding en is reeds vele jaren actief als ondernemer. Hij exploiteerde een aantal sites op het gebied van carrière en outplacement en was als onderzoeker ondernemerschap verbonden aan het Landbouw Economisch Instituut (LEI).

Niek adviseert ondernemers op het gebied van arbeidsrecht, algemeen ondernemerschap en begeleidt ondernemers in de vorm van coaching trajecten o.a. als sparringpartner.

Harry R. Chün - Allround mkb adviseur

Drs. Harry R. Chün studeerde bedrijfseconomie en bedrijfskunde. Heeft diverse management- en directiefuncties vervuld in commerciële organisaties en is jarenlang zelfstandig ondernemer geweest.

Hij is generalist en adviseert onder meer MKB-ondernemers en ondernemingen bij strategische- en herstructureringsvraagstukken.

Kasia Zarzeczna – Allround MKB Adviseur

Kasia Zarzeczna heeft rechten gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Aansluitend is zij werkzaam geweest als jurist bij Deloitte en rechtsbijstand-verzekeraars en adviseert zij thans mkb-ondernemingen. Ze is thuis in regelingen van diverse branches en kan adviseren op het gebied van CAO recht.

Sytske Corbeij - Juridisch Adviseur

Mr. Systke Corbeij is na afronding van haar rechtenstudie (Onderneming, Recht en Management) werkzaam geweest binnen de advocatuur en bij een branchevereniging. Sinds 2012 adviseert zij onder meer ondernemers op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Tevens voert ze procedures als deze onvermijdelijk zijn.

Heb je een vraag?

Bel 0886520050 en stel hem aan de MKB adviseurs (gratis voor leden van MKB Servicedesk).

Auteur

Willem Overbosch