MKB advies nodig?

Maak kennis met onze MKB adviseurs!

MKB Adviseurs MKB Servicedesk

Heb je hulp nodig bij het ondernemen? Loop je vast met je business plan, vraag je jezelf af welke regels voor jouw bedrijf gelden, heb je personeelsproblemen? Leg het voor aan onze adviseurs, zij helpen graag je verder.

Maak kennis met de MKB adviseurs van MKB Servicedesk. Deze experts staan tot je beschikking als je lid van MKB Servicedesk bent.

Niek Idema  - Allround MKB adviseur

Niek Idema volgde de HEAO Juridische opleiding en is reeds vele jaren actief als ondernemer. Hij exploiteerde een aantal sites op het gebied van carrière en outplacement en was als onderzoeker ondernemerschap verbonden aan het Landbouw Economisch Instituut (LEI).

Niek adviseert ondernemers op het gebied van arbeidsrecht, algemeen ondernemerschap en begeleidt ondernemers in de vorm van coaching trajecten o.a. als sparringpartner.

Harry R. Chün - Allround MKB adviseur

Drs. Harry R. Chün studeerde bedrijfseconomie en bedrijfskunde. Heeft diverse management- en directiefuncties vervuld in commerciële organisaties en is jarenlang zelfstandig ondernemer geweest.

Hij is generalist en adviseert onder meer mkb'ers en ondernemers en ondernemingen bij strategische- en herstructureringsvraagstukken.

Sytske Corbeij - Juridisch adviseur

Mr. Systke Corbeij is na afronding van haar rechtenstudie (Onderneming, Recht en Management) werkzaam geweest binnen de advocatuur en bij een branchevereniging. Sinds 2012 adviseert zij onder meer ondernemers op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Tevens voert ze procedures als deze onvermijdelijk zijn.

Rob Videler - Financieel adviseur

Na het volgen van de HEAO Ce opleiding heeft Rob diverse commerciële functies vervuld. Na diverse jaren bij de Rabobank werkzaam te zijn geweest, is hij als zelfstandig ondernemer gestart. Rob adviseert ondernemers bij het maken van bedrijfsplannen en financieringsaanvragen.

Naomi Gezius - Juridisch adviseur

"Na haar master Privaatrecht heeft Naomi voor grote multinationals gewerkt. Nu maakt zij het verschil voor de kleinere bedrijven die haar hulp echt nodig hebben. Op die manier vervult ze één van haar kernwaarden in het leven: mensen helpen.

Heb je een vraag?

Bel 0886520050 en stel hem aan de MKB adviseurs (gratis voor leden van MKB Servicedesk).

Wat vind je van dit artikel?