MKB Advies nodig?

Maak kennis met onze MijnMKB Plus adviseurs!
Heb je hulp nodig bij het ondernemen? Loop je vast met je business plan, vraag je jezelf af welke regels voor jouw bedrijf gelden, heb je personeelsproblemen? Leg het voor aan onze adviseurs, zij helpen graag je verder.
Nog geen MijnMKBplus-member
Klik hier
Toch advies nodig?
Regel het nu
Direct bellen?
Klik hier
Dat kan ook
Bel nu
Maak kennis met de MKB Adviseurs van MKB Servicedesk. Deze experts staan tot je beschikking als je MijnMKBplus abonnee bent.
 
Martijn Croon – Allround MKB Adviseur
Drs. Martijn Croon heeft na zijn studie bedrijfskunde diverse (commerciële) managementfuncties bekleed. Sinds 2006 is hij Register Adviseur Bedrijfsopvolging en heeft in die hoedanigheid (als ondernemer) een groot aantal ondernemingen begeleidt bij overnames, financieringen en saneringen. Naast zijn uitgebreide financiële kennis is hij ook subsidie specialist.  
 
Niek Idema  - Allround MKB Adviseur
Niek Idema volgde de HEAO Juridische opleiding en is reeds vele jaren actief als ondernemer. Hij exploiteerde een aantal sites op het gebied van carrière en outplacement en was als onderzoeker ondernemerschap verbonden aan het Landbouw Economisch Instituut (LEI).
Niek adviseert ondernemers op het gebied van arbeidsrecht, algemeen ondernemerschap en begeleidt ondernemers in de vorm van coaching trajecten o.a. als sparringpartner.
 
Harry R. Chün - Allround mkb adviseur
Drs. Harry R. Chün studeerde bedrijfseconomie en bedrijfskunde. Heeft diverse management- en directiefuncties vervuld in commerciële organisaties en is jarenlang zelfstandig ondernemer geweest.
Hij is generalist en adviseert onder meer MKB-ondernemers en ondernemingen bij strategische- en herstructureringsvraagstukken.
 
Kasia Zarzeczna – Allround MKB Adviseur
Kasia Zarzeczna heeft rechten gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Aansluitend is zij werkzaam geweest als jurist bij Deloitte en rechtsbijstand-verzekeraars en adviseert zij thans mkb-ondernemingen. Ze is thuis in regelingen van diverse branches en kan adviseren op het gebied van CAO recht.
 
Sytske Corbeij - Juridisch Adviseur
Mr. Systke Corbeij is na afronding van haar rechtenstudie (Onderneming, Recht en Management) werkzaam geweest binnen de advocatuur en bij een branchevereniging. Sinds 2012 adviseert zij onder meer ondernemers op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Tevens voert ze procedures als deze onvermijdelijk zijn.

 


Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten