Stamtafel met supervrouwen

MKB Radiocafé 5 maart 2015

09 maart 2015 1 minuten

Deze week draait het MKB RadioCafé grotendeels om supervrouwen. Aan de tiende stamtafel van dit jaar ontmoet Bram Donkers allerlei ondernemende types, waarbij de dames deze keer fors in de meerderheid zijn.

Allereerst is dat de Supervrouw zelf, Wendy Broersen. Ze ontwikkelde het concept Supervrouwen om vrouwelijke professionals door te laten groeien. Dat doet ze met events, een magazine en na dit radio-optreden zelfs een tv-programma.

Sonya Dias profileert zich als talkshowhost, presentator en dagvoorzitter. Ze doet dit sinds kort vanuit haar eigen onderneming. En ze nodigt onze luisteraars uit voor het Happy MKB Event. Ook Clown Sammy is een vrouw, blijkt nu. En de vrouw achter dat clownsgezicht doet veel meer dan alleen de clown spelen, ze runt in haar eentje een evenementen- en entertainmentbedrijf.

Dan toch nog even naar de mannen: Perry Willemse ziet dat de wereld waarin we ondernemen steeds groter wordt, maar de communicatieproblemen door culturele verschillen nemen ook toe. Perry maakt de analyse en biedt ook concrete oplossingen.

Er zit weinig muziek in het MKB RadioCafé, maar we hebben in deze editie wel Frank Janssen van Buma/Stemra te gast. Hij komt uitleggen dat MuziekWerkt. En we sluiten de show weer af in de vrouwelijke hoek: fotografe Hilde Halvorsen maakt de actiefoto’s voor de rubriek ‘Rondje van de Zaak’, waarin ondernemers op netwerkevents geïnterviewd worden.