Mediakit MKB Servicedesk

MKB Servicedesk staat ondernemend Nederland al ruim 15 jaar bij met raad en daad. MKBServicedesk.nl is een vraaggestuurd ondernemersplatform met praktische how-to content. Wij organiseren betrouwbare, concrete en betaalbare antwoorden op alle ondernemersvragen. Dit doen wij samen met gerenommeerde kennispartners.

Gezamenlijk willen we iedere ondernemer in Nederland kennen en begrijpen zodat we hem in elke fase van zijn ondernemerschap vooruit kunnen helpen. Met de juiste content en tools.

Kennispartner worden of adverteren?
Stuur een mail of bel 088-6520009

200K
Unieke bezoekers per maand op mkbservicedesk.nl
70K
Leden in community
30K
Social media fans
38K
Ontvangers nieuwsbrief

Adverteren

Digitale nieuwsbrief van MKB Servicedesk

ONDERDEELPrijs
Advertorial in reguliere nieuwsbrief op dinsdag€2.000,-
Volledige themanieuwsbrief op donderdag€4.500,-

Productie

  • Gezamenlijk gesprek over inhoud & propositie
  • MKB Servicedesk doet voorstel voor uiting
  • Inhoudelijke boodschap als basis
  • Commercieel aanbod ondergeschikt
  • Goedkeuring & verzending

Doelgroep

Bij al onze communicatie, content en publicaties ligt de focus op de ondernemer en het mkb. Welke onderwerpen, welke informatie en welke uitdagingen zijn er? Om daar optimaal bij aan te sluiten, doen wij structureel onderzoek en vragen wij wat er speelt en leeft in de doelgroep.

Kennispartner worden

‘Wij organiseren betrouwbare, concrete en betaalbare antwoorden op alle ondernemersvragen. Dit doen wij samen met gerenommeerde kennispartners. Tijdens een structurele samenwerking zorgen we voor een gezamenlijke campagne waarin we ondernemers verder helpen.

Met behulp van de aanwezige kennis bij de kennispartner zorgen we voor een mooie mix van content op MKB Servicedesk, die ondernemers direct verder helpt en/of naar de kennispartner leidt. Aan de hand van diverse soorten content nemen we de ondernemer stap voor stap mee in het proces van bewustwording tot daadwerkelijke actie.’

Kennispartner worden of adverteren?
Stuur een mail of bel 088-6520009