crowdfboek.jpg

Crowdfunding: de hype voorbij

5 tips voor succesvolle financiering met crowdfunding
Crowdfunding is hip. De succesverhalen van deze nieuwe manier van financiering verschijnen volop in de media, maar volgens ervaringsdeskundigen is het lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Martijn Arets, co-auteur van het nieuw verschenen boek 'Crowdfunding: de hype voorbij', geeft vijf tips uit de praktijk.
EHB Financiering.jpg

Hoe kom ik aan geld?

MKB Servicedesk presenteert boek Eerste hulp bij Financiering
Het nieuwste boek van MKB Servicedesk 'Eerste hulp bij Financiering' is op 17 april 2012 op de Week van de Ondernemer gepresenteerd. Het boek is een uitstekende gids voor ondernemers in de lastige wereld van financiering.
linkedin.jpeg

Jan Vermeiren & Bert Verdonck - Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

2011 | 2e editie
LinkedIn is het grootste zakelijke online netwerk ter wereld. Grote kans dat je zelf ook een profiel hebt. Maar... wat heb je nou precies aan LinkedIn? In dit boek vind je tips om je profiel eruit te laten springen, manieren om medewerkers te vinden en strategieën om LinkedIn voor je bedrijf in te zetten.
verleidenopinternet_aartjanvanerkel.jpeg

Retweet en win boek over 'Verleiden op Internet'

woensdag 14 september is het boek 'Verleiden op Internet' verloot.
Bijna 100 volgers namen woensdag 14 september deel aan onze Twitteractie voor het boek 'Verleiden op Internet'. Een boek van Aartjan van Erkel over het onweerstaanbaar maken van je website. Om de week heeft MKB Servicedesk op woensdag een Twitteractie. Onder het motto #VoorOndernemers maak je kans op producten die jou als ondernemer ondersteunen.
marketingvoorondernemers_bol.jpeg

Eline Walda - Marketing voor ondernemers

Interview met auteur over een succesvolle marketingstrategie
Je bent er maar druk mee, het draaiende houden van je bedrijf. Tijd voor het opzetten van een doordachte marketingstrategie heb je vaak niet. Hoe pak je zoiets nou aan? Het boek van Walda helpt je goed op weg.
internetgodinnen.jpg

Suzan Eikelenstam - Internetgodinnen

In tien stappen je eigen webshop
Voor iedereen die 'wel een idee heeft' voor een eigen webshop maar niet weet waar zij moet beginnen, is er het boek Internetgodinnen. De nadruk ligt op de vrouwelijke starter.
Handboek Zoekmachinemarketing 4e editie.jpg

Keesjan Deelstra - Handboek Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing van A - Z
Zoekmachinemarketing heeft voor velen nog een hoog 'abracadabra'-gehalte. Voor jou ook? Dan kan het Handboek Zoekmachinemarketing van Keesjan Deelstra je helpen.
emigrerenondernemen.png

Emigreren en Ondernemen - Ineke van Staaveren

100 checks voor vertrek naar het buitenland
Onlangs zat ik in de uitzending van Tros in Bedrijf samen met Ineke van Staaveren te praten over haar boek Emigreren en Ondernemen. Ineke heeft zelf meerdere bedrijven opgezet en verkocht. Op dit moment is ze ondernemerscoach en helpt ondernemers die naar het buitenland willen. Natuurlijk is de link met de MKB Servicedesk en ondernemers helpen snel gelegd. Na afloop van de uitzending kreeg ik een exemplaar van het boek mee en heb het datzelfde weekend uitgelezen
175 lifehackingtips.jpg

Martijn Aslander e.a. - 175 Lifehackingtips

Om slimmer en efficiënter te werken
Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven: meer doen, in minder tijd op een leukere en slimmere manier. Je houd zo meer tijd over om je bezig te houden met zaken die je echt belangrijk vindt. Het is een mix van timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling. Dit boek geeft je 175 tips waar je direct mee aan de slag kan.
Ik ben oke jij bent een sukkel.jpeg

Berthold Gunster - Ik ben oké jij bent een sukkel

Spiegel je rijk
Gedragen je potentiële partners en klanten zich niet zo zoals jij het graag zou willen? Vraag je je af hoe je in hemelsnaam van je zakelijke gesprekken een succesverhaal moet maken? De grondlegger van de ja-maar theorie heeft een nieuw boek.
Getoond 1 tot 10 van 57. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Boeken

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten