Boeken

Crowdfunding: de hype voorbij

5 tips voor succesvolle financiering met crowdfunding

Crowdfunding is hip. De succesverhalen van deze nieuwe manier van financiering verschijnen volop in de media, maar volgens ervaringsdeskundigen is het lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Martijn Arets, co-auteur van het boek 'Crowdfunding: de hype voorbij', geeft vijf tips uit de praktijk.

25 februari 2020

'Netwerken op karakter'

BOEKRECENSIE WEEK 19

Hoe het principe van zaaien en oogsten succes in uw relaties brengt!Auteur: Jochem Klijn

24 december 2013

Jos Burgers - No Budget Marketing

Een tevreden klant is de beste ambassadeur

Heb je als zelfstandig ondernemer geen grote budgetten voor marketing of lijken je bestaande marketingactiviteiten veel meer te kosten dan op te leveren? Dan is 'No budget marketing' van Jos Burgers een perfect handboek om een nieuwe weg in te slaan.

26 juli 2013

Eline Walda - Marketing voor ondernemers

Interview met auteur over een succesvolle marketingstrategie

Je bent er maar druk mee, het draaiende houden van je bedrijf. Tijd voor het opzetten van een doordachte marketingstrategie heb je vaak niet. Hoe pak je zoiets nou aan? Het boek van Walda helpt je goed op weg.

29 augustus 2012

Hoe kom ik aan geld?

MKB Servicedesk presenteert boek Eerste hulp bij Financiering

Het nieuwste boek van MKB Servicedesk 'Eerste hulp bij Financiering' is op 17 april 2012 op de Week van de Ondernemer gepresenteerd. Het boek is een uitstekende gids voor ondernemers in de lastige wereld van financiering.

20 augustus 2012

'Oplossingen voor alledaagse personeelsproblemen'

BOEKENRECENSIE WEEK 15

Concrete adviezen voor jou als werkgever; over de juiste aanpak, je rechten en je plichten.Auteur: mr. H.J. van Amerongen, arbeidsrechtspecialist bij LEXPAT Bedrijfsjuristen te Vught, i.s.m. Mr. Margriet Bax-Cleven, redacteur Indicator

03 augustus 2012

Seth Godin - Gehaktballen met slagroom

Boekrecensie week 23

Oude marketing is dood! Leve de nieuwe marketing! Een paar weken geleden zat ik met Martijn Aslander in de auto te praten over netwerken, sociale media en marketing. "Lees alles van Seth Godin waar je je handen op weet te leggen", zei hij. Als Martijn het zegt dan doe ik dat natuurlijk meteen! Nu begrijp ik waarom.

23 juli 2012

Jan Vermeiren & Bert Verdonck - Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

2011 | 2e editie

LinkedIn is het grootste zakelijke online netwerk ter wereld. Grote kans dat je zelf ook een profiel hebt. Maar... wat heb je nou precies aan LinkedIn? In dit boek vind je tips om je profiel eruit te laten springen, manieren om medewerkers te vinden en strategieën om LinkedIn voor je bedrijf in te zetten.

14 mei 2012

Retweet en win boek over 'Verleiden op Internet'

woensdag 14 september is het boek 'Verleiden op Internet' verloot.

Bijna 100 volgers namen woensdag 14 september deel aan onze Twitteractie voor het boek 'Verleiden op Internet'. Een boek van Aartjan van Erkel over het onweerstaanbaar maken van je website. Om de week heeft MKB Servicedesk op woensdag een Twitteractie. Onder het motto #VoorOndernemers maak je kans op producten die jou als ondernemer ondersteunen.

20 september 2011

Keesjan Deelstra - Handboek Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing van A - Z

Zoekmachinemarketing heeft voor velen nog een hoog 'abracadabra'-gehalte. Voor jou ook? Dan kan het Handboek Zoekmachinemarketing van Keesjan Deelstra je helpen.

05 juli 2011

Getoond 1 tot en met 10 van 54 totaal, er zijn meerdere pagina's