Boeken

Crowdfunding: de hype voorbij

5 tips voor succesvolle financiering met crowdfunding

Crowdfunding is hip. De succesverhalen van deze nieuwe manier van financiering verschijnen volop in de media, maar volgens ervaringsdeskundigen is het lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Martijn Arets, co-auteur van het boek 'Crowdfunding: de hype voorbij', geeft vijf tips uit de praktijk.

25 februari 2020

'Netwerken op karakter'

BOEKRECENSIE WEEK 19

Hoe het principe van zaaien en oogsten succes in uw relaties brengt!Auteur: Jochem Klijn

24 december 2013

Jos Burgers - No Budget Marketing

Een tevreden klant is de beste ambassadeur

Heb je als zelfstandig ondernemer geen grote budgetten voor marketing of lijken je bestaande marketingactiviteiten veel meer te kosten dan op te leveren? Dan is 'No budget marketing' van Jos Burgers een perfect handboek om een nieuwe weg in te slaan.

26 juli 2013

Eline Walda - Marketing voor ondernemers

Interview met auteur over een succesvolle marketingstrategie

Je bent er maar druk mee, het draaiende houden van je bedrijf. Tijd voor het opzetten van een doordachte marketingstrategie heb je vaak niet. Hoe pak je zoiets nou aan? Het boek van Walda helpt je goed op weg.

29 augustus 2012

Hoe kom ik aan geld?

MKB Servicedesk presenteert boek Eerste hulp bij Financiering

Het nieuwste boek van MKB Servicedesk 'Eerste hulp bij Financiering' is op 17 april 2012 op de Week van de Ondernemer gepresenteerd. Het boek is een uitstekende gids voor ondernemers in de lastige wereld van financiering.

20 augustus 2012

'Oplossingen voor alledaagse personeelsproblemen'

BOEKENRECENSIE WEEK 15

Concrete adviezen voor jou als werkgever; over de juiste aanpak, je rechten en je plichten.Auteur: mr. H.J. van Amerongen, arbeidsrechtspecialist bij LEXPAT Bedrijfsjuristen te Vught, i.s.m. Mr. Margriet Bax-Cleven, redacteur Indicator

03 augustus 2012

Seth Godin - Gehaktballen met slagroom

Boekrecensie week 23

Oude marketing is dood! Leve de nieuwe marketing! Een paar weken geleden zat ik met Martijn Aslander in de auto te praten over netwerken, sociale media en marketing. "Lees alles van Seth Godin waar je je handen op weet te leggen", zei hij. Als Martijn het zegt dan doe ik dat natuurlijk meteen! Nu begrijp ik waarom.

23 juli 2012

Jan Vermeiren & Bert Verdonck - Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

2011 | 2e editie

LinkedIn is het grootste zakelijke online netwerk ter wereld. Grote kans dat je zelf ook een profiel hebt. Maar... wat heb je nou precies aan LinkedIn? In dit boek vind je tips om je profiel eruit te laten springen, manieren om medewerkers te vinden en strategieën om LinkedIn voor je bedrijf in te zetten.

14 mei 2012

Retweet en win boek over 'Verleiden op Internet'

woensdag 14 september is het boek 'Verleiden op Internet' verloot.

Bijna 100 volgers namen woensdag 14 september deel aan onze Twitteractie voor het boek 'Verleiden op Internet'. Een boek van Aartjan van Erkel over het onweerstaanbaar maken van je website. Om de week heeft MKB Servicedesk op woensdag een Twitteractie. Onder het motto #VoorOndernemers maak je kans op producten die jou als ondernemer ondersteunen.

20 september 2011

Keesjan Deelstra - Handboek Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing van A - Z

Zoekmachinemarketing heeft voor velen nog een hoog 'abracadabra'-gehalte. Voor jou ook? Dan kan het Handboek Zoekmachinemarketing van Keesjan Deelstra je helpen.

05 juli 2011

Suzan Eikelenstam - Internetgodinnen

In tien stappen je eigen webshop

Voor iedereen die 'wel een idee heeft' voor een eigen webshop maar niet weet waar zij moet beginnen, is er het boek Internetgodinnen. De nadruk ligt op de vrouwelijke starter.

27 mei 2011

Gerald Essers - Slimmer werken met het kantoor in je tas

Een onmisbare gids voor mobiele werkers

Bewapend met een tas met daarin je laptop, pda en dongel trek je de wijde wereld in. Op naar een nieuwe werkdag vol vrijheid, flexibiliteit en inspiratie. Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet voor de mobiele werker, of ‘nomad worker’, zoals Gerard Essers hem in zijn boek noemt.

06 april 2011

Emigreren en Ondernemen - Ineke van Staaveren

100 checks voor vertrek naar het buitenland

Onlangs zat ik in de uitzending van Tros in Bedrijf samen met Ineke van Staaveren te praten over haar boek Emigreren en Ondernemen. Ineke heeft zelf meerdere bedrijven opgezet en verkocht. Op dit moment is ze ondernemerscoach en helpt ondernemers die naar het buitenland willen. Natuurlijk is de link met de MKB Servicedesk en ondernemers helpen snel gelegd. Na afloop van de uitzending kreeg ik een exemplaar van het boek mee en heb het datzelfde weekend uitgelezen

05 april 2011

Martijn Aslander e.a. - 175 Lifehackingtips

Om slimmer en efficiënter te werken

Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven: meer doen, in minder tijd op een leukere en slimmere manier. Je houd zo meer tijd over om je bezig te houden met zaken die je echt belangrijk vindt. Het is een mix van timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling. Dit boek geeft je 175 tips waar je direct mee aan de slag kan.

05 april 2011

Richard Newton - Checklistboek voor projectmanagers

Boekrecensie week 21

Van checklisten voor het beheren van eenvoudige taken tot het beheren van meerdere projecten; in het “Checklistboek voor projectmanagers” vind je de checklist die jij nodig hebt, in welke fase van een project je ook zit.

28 februari 2011

Zen to Done:10 gewoontes voor een efficiënter leven

Auteur | Leo Babauta

Onder de stapels papieren is nog net je bureau zichtbaar. Je inbox loopt over. Je bent altijd druk, druk, druk, maar aan het eind van de dag vraag je je af wat je nu echt hebt gedaan. Je bent dapper begonnen takenlijstjes bij te houden om enig overzicht te krijgen. Maar met welke taak moet je nu beginnen? In Zen to Done laat Leo Babauta (fanatiek blogger, vader van zes kinderen en hardloper) zien dat het mogelijk is je oude, slechte gewoontes achter je te laten en nieuwe, effectieve aan te leren.

28 februari 2011

Berthold Gunster - Ik ben oké jij bent een sukkel

Spiegel je rijk

Gedragen je potentiële partners en klanten zich niet zo zoals jij het graag zou willen? Vraag je je af hoe je in hemelsnaam van je zakelijke gesprekken een succesverhaal moet maken? De grondlegger van de ja-maar theorie heeft een nieuw boek.

14 december 2010

Michiel Muller - Ervaringen van een serial entrepreneur

Inspirerende ondernemerslessen

"Als je niet in de box zit, kun je makkelijker "out of the box" denken". Dat is wel een mooi begin van dit boek dat de publieksprijs heeft gewonnen voor ondernemersboek van het jaar 2010. Natuurlijk zijn Tango en Route Mobiel sprekende voorbeelden. Muller deelt zijn ervaringen in een vlot geschreven boek dat inspireert!

06 december 2010

Getoond 1 tot en met 18 van 54 totaal, er zijn meerdere pagina's