Boeken

De macht van Google

Werkt Google voor jou of werk jij voor Google?

Wie kan zich nog een leven zonder Google voorstellen? En zonder de zusjes YouTube, Google Maps en Earth of Gmail? Google groeit razendsnel als bron voor informatie en met handige diensten.

18 oktober 2010

Leander Kahney - Zo denkt Steve

Hoe hij door de focus op eenvoud de top bereikte

Steve Jobs. Door velen wordt hij vereerd, door velen wordt hij gehaat. Hij staat bekend als tiran, maar dit boek laat een andere kant van de topman van Apple zien. Het beschrijft waarom hij bepaalde keuzes maakt en hoe hij van een rottende appel een glanzend bedrijf heeft gemaakt. En dat blijkt haast kinderlijk eenvoudig..

20 september 2010

"En nu laat ik mijn baard staan"

BOEKRECENSIE WEEK 17

Creatief ondernemen en Sprankelend InspirerenAuteur: L. Zevenbergen

08 september 2010

Steven van Belleghem - De Conversation Manager

Hoe maak je je bedrijf 2.0?

Er zijn steeds meer ‘goeroes’ die vertellen dat als je bedrijf nu nog niet 2.0 is.... het einde in zicht is. Maar de hardste schreeuwers zijn ook vaak de lelijkste. Ze vertellen wel wat je zou moeten zijn, maar niet hoe je dat wordt.

02 augustus 2010

Og Mandino - The greatest salesman in the world

De kracht van de juiste mindset

Er zijn miljoenen exemplaren verkocht van 'The greatest salesman in the world'. Het boek is relatief onbekend in ons land, maar absoluut de moeite waard als je geïnteresseerd bent in de mentale aspecten van succesvol ondernemen.

12 juli 2010

Annemarie van Gaal - Ambitie

De simpelste oplossingen liggen het minst voor de hand, maar zijn altijd het beste

Annemarie van Gaal is in Nederland geen onbekende meer door haar optreden in programma’s als Dragons Den en Ten einde Raad. Daarvoor had ze al op een weergaloze wijze carrière gemaakt in Rusland als uitgever van o.a. The Moscow Times en de Cosmopolitan. Een rasechte onderneemster dus.

22 juni 2010

Welke boeken neem jij mee in je koffer?

Onze favoriete en inspirerende ondernemersboeken

De vakantie komt er aan. Even lekker naar een zonnige bestemming of op weg voor een actieve vakantie of een stedentrip. Waar je deze zomer als ondernemer ook bent, ontspannen met een boek kan overal.

22 april 2010

Making it all work - David Allen

BOEKRECENSIE WEEK 11

In februari 2009 was David Allen in Nederland. Tijdens een workshop deed hij de methode Getting Things Done uit de doeken; een eenvoudige manier om efficiënter en effectiever te werken en te leven zonder stress. Ook presenteerde hij het model dat hieraan ten grondslag ligt. Dit model is beschreven in zijn nieuwste boek, Making it all work.

21 april 2010

't Is groen! En groener wordt het niet

Het nieuwe boek van Leen Zevenbergen komt eraan

Leen Zevenbergen schreef met 'En nu laat ik mijn baard staan' een absolute bestseller, die indringend opriep tot meer creativiteit en ondernemerschap. Hij werd een veelgevraagd spreker over inspirerend ondernemerschap. Lees alvast de eerste hoofdstukken.

24 maart 2010

Het ABC van aftrekbare kosten voor de zelfstandige ondernemer

BOEKRECENSIE VAN WEEK 15

De titel van dit boek geeft al aan dat dit boek geen leesboek of studieboek is. Het is een naslagwerk, bestemd voor ondernemers die werken via een eenmanszaak, maatschap of vennootschap onder firma en bij wie de winst dus wordt belast met inkomstenbelasting.

10 maart 2010

Getoond 21 tot en met 30 van 54 totaal, er zijn meerdere pagina's