Boeken

Handboek voor de ZZP'er - Arjan Dasselaar

BOEKRECENSIE WEEK 9

Het bestaan als ZZP'er is populair. Honderdduizenden Nederlanders kozen reeds voor deze bedrijfsvorm, en er komen er steeds meer bij. Reden voor Arjan Dasselaar om het 'Handboek voor de ZZP'er' te schrijven. Het belooft een nuttig en inspirerend boek te zijn dat je de weg wijst in de jungle van fiscale regelgeving, administratieve verplichtingen en aansprakelijkheidsvalkuilen.

24 februari 2010

Eckart's notes

BOEKRECENSIE WEEK 29

Tien jaar na dato geeft Eckart het geheim prijs van de succesformule waarmee hij zijn BSO van eenmansbedrijf tot multinational met 10.000 medewerkers liet groeien.

16 februari 2010

The Tipping Point

BOEKRECENSIE WEEK 27

How little things can make a big difference Malcom Gladwell, 2000

16 februari 2010

The Ten Commandments for Business Failure

BOEKRECENSIE VAN WEEK 45

Elke ondernemer wil natuurlijk graag weten wat een andere ondernemer succesvol maakt. Wat is de basis van zijn succes en waarin liggen zijn succesfactoren. Om die reden zijn er over dit onderwerp ook boekenkasten vol geschreven. De "Ten Commandments for Business Failure" gaat juist uit van het tegenovergestelde, namelijk wat je moet doen om er zeker van te zijn dat je met je bedrijf de mist ingaat.

16 februari 2010

100 leiderschapsversnellers. Voor iedereen die vooruit wil

BOEKRECENSIE WEEK 3

In de eerste boekrecensie van het jaar bespreken we het boek ‘100 leiderschapsversnellers - voor iedereen die vooruit wil’. Het is de laatste toevoeging aan de reeks ‘100 versnellers’, waar eerder edities als ‘100 loopbaanversnellers’ en ‘100 communicatieversnellers’ van verschenen. Het boek is een bundeling van tips en tricks op het gebied van leiderschap.

16 februari 2010

It's not how good you are, It's how good you want to be.

BOEKRECENSIE WEEK 5

"There are no excuses"; vind ik een mooie quote om als ondernemer deze boekrecensie mee te beginnen. Als ondernemer ben je immers eindverantwoordelijk voor alles wat je doet. Dat vind ik nou ook het mooie van ondernemen; eigen verantwoordelijkheid.

16 februari 2010

De ondernemende ondernemer

Boek | Martijn Driessen

De ondernemende ondernemer is gebaseerd op het uitgebreide promotieonderzoek van Martijn Driessen. Meer dan tien jaar geleden startte hij een onderzoek naar ondernemerschap. Wat is het? Welke eigenschappen heeft een ondernemer nodig om succesvol te zijn?

16 februari 2010

Arko van Brakel - Iedereen ondernemer

Ondernemen in een veranderende online wereld

Met dit bevlogen boek breekt van Brakel een lans voor het ondernemerschap. En dat betekent niet dat je het boek niet moet lezen als je nog geen plannen heb om een eigen bedrijf te starten, of daar misschien al jaren mee bezig bent. Juist wel!

19 januari 2010

Starterscoach voor ondernemers

BOEKRECENSIE WEEK 24

Als je het kunt dromen, kun je het ook doen!Auteur: Sjors Jochems

19 januari 2010

The Google Story

BOEKRECENSIE WEEK 25

Inside the Hottest Business, Media and Technology Success of Our TimeAuteur: David A. Vise

19 januari 2010

Getoond 31 tot en met 40 van 54 totaal, er zijn meerdere pagina's