Boeken

Een werkweek van 4 uur: Timothy Ferris

BOEKRECENSIE WEEK 37

De vakantie zit er weer op. Nederland is weer aan het werk, maar voor hoeveel uur per week? Tijdens mijn vakantie heb ik genoten van het boek "The four hour Workweek, Escape 9-5, Live Anywhere and join the New rich". Het is de ultieme uitdaging om succesvol te ondernemen in slechts 4 uur per week. Timothy Ferriss doet het.

19 januari 2010

"Een nieuwe aarde" - Eckhart Tolle

BOEKRECENSIE WEEK 39

Eckhart Tolle, een van de meest prominente sprekers wereldwijd heeft op het gebied van spiritualiteit een bestseller geschreven. Het toppunt van bewustzijn is beschreven in zijn boek “Een nieuwe aarde”. Een geweldige inspiratiebron voor alle ondernemers.

19 januari 2010

Van zolderkamer tot Miljoenen Business

BOEKRECENSIE WEEK 41

Wat maakt internetondernemers als Raymond Spanjar (Hyves), Durk Jan de Bruin (Startpagina.nl), Frank Crébras (Marktplaats.nl) en Merien ten Houten (Nu.nl) zo succesvol? Dit boek ligt een tipje van de sluier op door vijftien top ondernemers zelf aan het woord te laten.

19 januari 2010

Freakonomics

BOEKRECENSIE VAN WEEK 43

Wat is gevaarlijker: een pistool of een zwembad? Wat hebben sumoworstelaars en schoolmeesters gemeen? En waarom wonen drugsdealers bij hun moeder? In 'Freakonomics' onderzoekt Steven Levitt met zijn co-auteur Stephen Dubner deze vragen die je niet van een econoom zou verwachten.

19 januari 2010

Koning van de koffie-automaat

BOEKRECENSIE WEEK 47

Het boek Koning van de koffie-automaat is vooral gericht op de werknemer. Toch richten de auteurs zich zo nu en dan ook op de leidinggevende, al was het alleen al om ze ervan bewust te maken wat voor spelletjes de werknemers spelen.

19 januari 2010

Checklistboek voor ondernemers: Robert Ashton

BOEKRECENSIE WEEK 49

Droom je er al tijden van om je eigen bedrijf te beginnen, maar heb je geen zin om alle succesverhalen door te spitten naar die ene ultieme tip! Of twijfel je over wat de volgende stap moet zijn in het uitbouwen van je onderneming? De Britse ervaren ondernemer Robert Ashton deelt zijn kennis in het handige en overzichtelijke “Checklistboek voor Ondernemers”. Ashton heeft zelf drie ondernemingen gestart en twee verkocht. Hij is een echte ondernemer die zijn kennis en mogelijkheden graag deelt met anderen. Naast dit boek, schrijft hij dan ook voor verschillende zakentijdschriften en nationale kranten.

12 januari 2010

Mastering the Rockefeller Habits - Verne Harnish

BOEKRECENSIE WEEK 7

In 1997 ben ik als management trainee begonnen bij Esso Nederland (nu ExxonMobil). Ondanks het feit dat ik daar maar drie jaar gewerkt heb en al zes jaar ondernemer ben moet ik een boek met de titel "The Rockefeller Habits" natuurlijk wel gelezen hebben. Voor diegenen die het niet weten; Rockefeller was de oprichter van Esso, 's werelds grootste olieconcern.

12 januari 2010

Wereldwijde successen van nuchtere Nederlanders

Boek | Dutch Magic - Ruijs, Sonnemans & Jansz

Ik ben groot fan van de HEMA, dol op de producten van Rituals en sinds kort eigenaresse van een lingeriesetje van marlies|dekkers. Des te leuker om in Dutch Magic de verhalen achter deze succesvolle nuchtere Nederlandse ondernemers te lezen.

12 januari 2010

Een website die werkt - Gerry McGovern

Als internetondernemer moet je dit boek gelezen hebben

Dit helder geschreven boek gaat over de manier waarop je een klantgerichte website maakt. Niks technische snufjes, nee: puur de inhoud. Ben je professioneel bezig met je website? Spreekt jouw website de lezer en de zoekmachines aan?

12 januari 2010

De ster van succes

Boek | Alex Klein

Als ondernemer ben je altijd bezig om verbeteringen aan te brengen in je organisatie, in je marketing, in je financiën, in je ontwikkeling, in je onderscheidend vermogen en in je erkenning door klanten. Alles tegelijk, want alles is belangrijk. Toch?

12 januari 2010

Getoond 41 tot en met 50 van 54 totaal, er zijn meerdere pagina's