Columns

Online ondernemen desk

Je eerste webinar in acht stappen

Column Robert Mares | Een webinar organiseren

Hoe organiseer je effectief een webinar? Is dat moeilijk? Nee, een goed gepland en voorbereid webinar, is iets wat iedereen met succes kan uitvoeren. Maar hoe doe je dat precies? Dat lees je in deze column.

26 april 2013

Welke regels gelden voor gebruik van persoonsgegevens?

Column | Regels voor je personeels- en klantenadministratie

Vrijwel iedere ondernemer verwerkt gegevens van werknemers en van klanten met behulp van computers. Dat betekent dat de verplichtingen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) voor vrijwel iedere ondernemer gelden. Welke verplichtingen zijn dat eigenlijk?

24 april 2013

De top tien van ergernissen op Twitter

Column | Wat kun je beter laten op Twitter?

Twitter is een handig socialmediaplatform om in te zetten voor je onderneming. Het is gezellig, het is interessant en het kan je helpen aan nieuwe klanten. Maar sommige dingen kunnen alleen maar averechts werken. Wat kun jij beter laten op Twitter? Socialmedia-expert Richard Bordes verzamelde de tien grootste ergernissen.

05 april 2013

Zeven voordelen van een webinar

Column | Hoe verspreid ik mijn boodschap?

Als je informatie wilt delen met (potentiële) klanten zijn er diverse mogelijkheden waarop je dit kunt doen. Maar wat is de beste methode? Denk aan een webinar!

29 maart 2013

De basis van netwerken

Column | Online en offline netwerken

Veel mkb’ers hebben er moeite mee nieuwe business te vinden. Aanpassen aan de tijd qua netwerken, wordt steeds belangrijker. Kies voor een goede koppeling tussen je online en offline activiteiten. Goede marketing helpt je aan nieuwe klanten.

15 februari 2013

Social media: "Geef jezelf een cursus"

Praktische tip van internetondernemer Ronnie Overgoor

Moet je als ondernemer aan de slag met social media? Volgens Ronnie Overgoor hoeft het niet perse. Wil je er wel mee aan de slag? "Typ al je vragen die je hebt in op Google en geef jezelf een cursus".

13 februari 2013

Big Data: "Snel internet is een must"

Praktische tip van internetondernemer Ronnie Overgoor

Facebookpagina's, LinkedIn profielen, filmpjes op You Tube. Het is allemaal data. Wil jij al die data nog door een ADSL-lijntje pompen? Snel breedbandinternet is onmisbaar.

13 februari 2013

BYOD: "Geef medewerkers overal toegang tot bedrijfsdata"

Praktische tip van internetondernemer Ronnie Overgoor

Zakelijke telefoon, laptop of tablad. De ondernemer van vandaag geeft werknemers de tools om overal en altijd toegang te hebben tot bedrijfsdata.

13 februari 2013

Multiscreening: "Bereik je klant door middel van beeld"

Praktische tip van internetondernemer Ronnie Overgoor

Thuis, op het werk, onderweg en tijdens het winkelen. Beeldschermen zie je overal. Ben jij je als ondernemer bewust van de kracht van beeld? Profiteer ervan en bereik je klant met beeld.

13 februari 2013

WiFi: "Snel WiFi thuis, op de zaak en op alle plekken daar tussen in"

Praktische tip van internetondernemer Ronnie Overgoor

Chatten, mailen, geld overmaken, nieuws lezen, route zoeken...het kan tegenwoordig allemaal met je mobiel. Ronnie Overgoor legt uit waarom WiFi zoveel voordelen kan bieden.

13 februari 2013

Getoond 61 tot en met 70 van 76 totaal, er zijn meerdere pagina's