Columns

Online ondernemen desk

Top tien marketingvoordelen bij inzet van social media

Column Errol van Engelen | Online & social media tips 2013

Social media marketing is één van de meest effectieve manieren om een bedrijf te promoten op internet. Of je nu een online bedrijf of een traditioneel bedrijf hebt; social media marketing kan een waardevolle aanwinst zijn.

03 januari 2013

De online snelweg naar geld besparen

Column | Online ondernemen

Ten tijde van een crisis wordt er bespaard. Consumenten geven minder uit, en ondernemers lijden daar vaak onder. Gevolg: Ondernemers gaan besparen en zetten het mes in zaken die ze niet direct als noodzakelijk zien. Zoals marketing.

21 december 2012

Facebook introduceert Timeline

Redesign komt met nieuwe tool: Activity Log

Velen zaten er al maanden op te wachten, maar nu is de nieuwe Facebook Timeline beschikbaar voor alle gebruikers. De tijdlijn is een rigoureuze redesign van de huidige Facebook-pagina. Maar wat kun je ermee?

21 december 2012

The Tweeps of Holland

Column | Ook ontspannen is ondernemen

Kun je het je nog herinneren? Zaterdagavond, pyjamaatje aan, bakje Nibits, natte haartjes (die had ik toen nog) en met het hele gezin op de bank kijken naar Wie van de Acht met Mies of AVRO’s Wie-kent-Kwis met rennende cavia’s die luisterden naar namen als André van Duin of Mieke Telkamp. De tijd dat televisie kijken nog bijzonder was.

21 december 2012

Ban niet ál het papier uit je kantoor

Column | De papierloze illusie

Na 244 jaar is dit jaar de Encyclopedia Britannica opgehouden te bestaan. Op papier in ieder geval. De papieren versie is vervangen door een online versie (70 dollar per jaar). Reden: de informatie was al verouderd nog voordat de drukker ze ontving, laat staan het moment dat je boekenkast kreunde onder het gewicht van de 32 boekdelen.

21 december 2012

Hoe heurt 't eigenlijk op LinkedIn?

Column | Uitnodigen doe je persoonlijk

Natuurlijk heb jij ook een LinkedIn-profiel met een flitsende foto, een up-to-date CV en een paar mooie aanbevelingen. LinkedIn is immers het grootste online adressenboek van Nederland. Maar... hoe zit het eigenlijk met jouw LinkedIn-etiquette?

17 augustus 2012

Getoond 71 tot en met 76 van 76 totaal, er zijn meerdere pagina's