Logistiek

Webinar Logistiek: Documentatie bij transport

In deze aflevering alles over documentatie bij transport, de vrachtbrief, de pakbon, informatiesystemen, snelheid en betrouwbaarheid van informatie, automatisering en kostenbesparing.

21 januari 2013

Webinar Logistiek: Vervoer van A naar B en gevaarlijke stoffen

In deze aflevering alles over verschillende manieren van vervoer (weg, zee, lucht), snelheid, gevaarlijke stoffen, REACH en verantwoordelijkheid bij transport.

21 januari 2013

Webinar Export: Gerard Kool van Senz° Umbrellas over logistiek en btw

Bekijk de belangrijkste delen hier terug

Benieuwd hoe Gerard Kool een exportsucces heeft gemaakt van zijn stormparaplu? Bekijk hier deel 2 van het webinar terug, over logistiek, btw en handige tips!

21 januari 2013

Webinar Import: De hoogtepunten

11 oktober kwam Ruud Goesten van drankenimporteur A Brand New Day vertellen over zijn importsucces. Gemist? Bekijk hier de hoogtepunten, over marketing, logistiek en douanezaken.

21 januari 2013

Slim besparen op logistieke kosten

Marktrade importeert en exporteert printersupplies

Een bedrijf moet slim omgaan met de kosten. Die strijd is ook Marktrade, handelaar in printersupplies, niet vreemd. Het bedrijf levert in de Benelux en is vooral op logistiek gebied altijd op zoek naar 'optimale performance' voor de klant.

12 juli 2012

Betaling MKB onder landelijk gemiddelde

Vooral betaling midden- en hogere functies blijft achter

Dit blijkt uit onderzoek van Ondernemen!, het blad van koepelorganisatie MKB-Nederland, en het Haagse onderzoeksbureau Eprom. De salarissen in het midden- en kleinbedrijf liggen in de industrie, het transport en de logistiek onder het landelijk gemiddelde. Vooral in de midden- en hogere functies blijft de betaling achter.

15 december 2009

Sparren: gewoon een goed gesprek tussen twee ondernemers

Neem eens de tijd voor een goed gesprek

Vandaag was ik in Maastricht bij Wibo Feijen een klant van mijn logistieke adviesbedrijf. Bij binnenkomst merkte ik gelijk dat het me goed deed hem weer te zien. Ik was erg benieuwd hoe het met hem ging, als mens en als ondernemer. We moesten echter eerst nog even een gesprek met een leverancier afronden.

15 december 2009

Getoond 31 tot en met 37 van 37 totaal, er zijn meerdere pagina's