Digitaliseren

Bestaat jouw bedrijf nog in 2020?

Doe mee aan onderzoek en win kortingsbon!

Wat denk jij? Bestaat het bedrijf waar jij nu werkt in 2020 nog? Het klinkt misschien ver weg, maar 2020 is al over 6 jaar! Misschien denk jij dat het bedrijf waar jij werkt enorm is gegroeid. Of denk je dat ze failliet zijn gegaan?

29 augustus 2014

Canhav als zakelijke marktplaats

Column John de Waard | Ruilhandel in digitaal tijdperk

Er is een nieuw initiatief ontstaan in de markt. Twee creatieve ondernemers hebben een soort marktplaats opgetuigd voor bedrijven die wel eens wat nodig hebben, maar er eigenlijk geen geld voor willen of kunnen uittrekken: Canhav.

06 december 2013

Digitaliseren: je doel moet helder zijn

Column John de Waard | Mobiel werken vraagt om digitalisering

Begrijpen waaróm je iets doet heeft meestal een positieve invloed op je inzet en het resultaat van je inspanningen. Dat geldt ook voor digitaliseren. Je digitaliseert niet omdat het zo geinig is. Je wilt ook wel meegaan in de vaart der volkeren, maar ja, waarom eigenlijk? Ik heb al zo weinig tijd.

05 september 2013

Kan het effe wat minder met al dat geprint?

Column John de Waard | Printgedrag

De druk op de maatschappij en bedrijven om wat zuiniger om te springen met grondstoffen en (meer) maatschappelijk verantwoord te ondernemen neemt elke dag toe. Volgens onderzoek vindt 75 procent van de Nederlanders en 72 procent van de Europeanen zichzelf milieubewust. Maar ook als we op de printknop drukken?

02 september 2013

Getoond 81 tot en met 84 van 84 totaal, er zijn meerdere pagina's