MKB Radio

Online radiokanaal

Lionel Messi sluit contract met Nederlandse ondernemer

Joost Blom weet voetballer te strikken

Je bent ondernemer, wordt op een dag wakker en bedenkt je dat je Lionel Messi als boegbeeld voor je product wilt. En dan lukt dat ook nog eens. Dit ongelofelijke verhaal is waar gebeurd en is het verhaal van Joost Blom van Easy2Company. Hij wist levende voetballegende Lionel Messi te strikken voor zijn product: de Space Scooter. Hij vertelt zijn verhaal op MKB Radio.

19 april 2018

RadioCafé #25 blikt terug op Polen-reis

Jubileumuitzending met uiteenlopende ondernemersverhalen

De 25e editie van het MKB RadioCafé presenteert in extra feestelijke setting een uitgebreide terugblik op de handelsmissie naar Polen. Daarnaast schuiven weer allerhande ondernemers aan bij presentator Bram Donkers aan de stamtafel.

11 april 2018

Hemelvaartscafé met ondernemende avonturen

MKB Radiocafé 13 mei 2015

Bram Donkers presenteert een tintelfris MKB RadioCafé, de wekelijkse talkshow met louter ondernemers aan de stamtafel. Ook in deze Hemelvaarts-editie presenteren we een serie bijna ondenkbaar simpele verhalen, die hebben geleid tot ondernemende avonturen. Semi-live vanuit Utrecht, rechtstreeks naar jouw kloppende ondernemershart.

29 november 2017

Coole ondernemersverhalen tijdens een hete zomerdag

MKB Radiocafé 2 juli 2015

MKB Radio is niet alleen het station van de hete hits uit heden en verleden, maar ook van de coole ondernemersverhalen. Bram Donkers presenteert ook in tropenrooster-opstelling hittegolfradio.

29 november 2017

De tap met ondernemersverhalen gaat weer helemaal open

Radiocafé 23 april 2015

In de nieuwste aflevering van de ondernemerstalkshow MKB RadioCafé zet gastheer Bram Donkers de tap helemaal open, met opzienbarende verhalen uit de weerbarstige praktijk. Met deze week een eerlijke verdeling tussen de dames en de heren. En omdat dames voorgaan, is in het eerste half uur weer exclusief vrijgemaakt voor powervrouwen.

20 oktober 2017

Wilde plannen en mooie dromen in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 21 februari

Het MKB RadioCafé zit deze week vol dromen, wilde ideeën en frisse concepten. Presentator Bram Donkers praat aan de RadioCafé stamtafel met ondernemers die de wereld bestormen met innovatieve plannen.

11 januari 2016

MKB RadioCafé blikt terug in de vakantie

MKB RadioCafé zomerherhaling

Deze maand in het MKB RadioCafé een terugblik op gedenkwaardige gesprekken aan de ondernemersstamtafel in de MKB radiostudio te Utrecht. Met in deze uitzending Viviane van den Bichelaer, Vincent Smit, Inez van Boxtel en Stefan Vermeul.

11 januari 2016

RadioCafé XXL in extra lange zomereditie

MKB Radiocafé 16 juli 2015

Het is hoog zomer in het MKB RadioCafé. Daarom zetten we een tandje bij en presenteren een extra lange aflevering van deze ondernemerstalkshow. Bram Donkers ontvangt in deze XXL-editie weer heel wat gasten aan zijn overvolle stamtafel.

28 juli 2015

Ondernemers worden verder geholpen aan de stamtafel

MKB Radiocafé 18 juni 2015

In een frisse aflevering van het MKB RadioCafé komen zaken aan bod die de echte ondernemer verder helpen. Gastheer Bram Donkers doet als kleine zelfstandige zelf ook de dingen die hij het leukste vindt, maar soms hebben ondernemers wat structuur nodig om optimaal te presenteren. Aan de stamtafel verschijnen deze week mede-ondernemers die dat zetje kunnen geven.

26 juni 2015

RadioCafé brengt wereldwijde ideeën en geldbronnen

MKB RadioCafé 16 april 2015

Het MKB RadioCafé presenteert ook deze week weer een uur lang entrepreneurs aan de stamtafel. In dit radioprogramma voor en door echte ondernemers ondervraagt Bram Donkers niet alleen jong volk met hemelbestormende en internationale ideeën, maar ook oude rotten die weten waar het geld zit.

22 april 2015

Getoond 11 tot en met 20 van 78 totaal, er zijn meerdere pagina's