MKB Radio

Online radiokanaal

Online lanceringen in het nieuwste RadioCafé

MKB Radiocafé van 9 april 2015

In de MKB Radiostudio’s is het deze week groot feest, want tijdens de uitzending lanceren we maar liefst twee online magazines en een uitgeverij. Uit eigen koker komt het blad van de ZZP Servicedesk, die precies een jaar bestaat. Maar we presenteren ook Human2human en uitgeefconcept Keybooks.

16 april 2015

Dit zijn de veranderingen op het gebied van sociale wetgeving!

Interview | Lina Jimenez Duran van Recura

Lina Jimenez Duran werkt bij Recura, een bureau dat ondernemers informeert over sociale wetgeving. Welke tips heeft ze voor jou, zodat je ook met de nieuwe sociale wetgeving kunt besparen op personeelskosten?

10 april 2015

RadioCafé met jong talent en gedegen advies

MKB Radiocafé 2 april 2015

In het MKB RadioCafé ontvangt Bram Donkers aan zijn stamtafel in het hartje van ons land weer een keur aan ondernemers met authentieke verhalen uit de rauwe praktijk. Met respectabele adviseurs die ondernemers verder helpen. En eigenwijze ondernemers van begin twintig, daar zijn we bij MKB Radio helemaal gek op.

07 april 2015

RadioCafé van grafkist tot vakantiebestemming

Radiocafé 26 maart 2015

In een kakelverse aflevering van het MKB RadioCafé ondervraagt Bram Donkers weer uiteenlopende ondernemers die andere ondernemers inspireren. Deze week gaat het over grafkisten, winkelpromotie, technische installatie, Spanje, crowdfunding en we doen een lezersactie rond het thema 'Geld verdienen met jezelf'.

01 april 2015

Optimistische lenteshow vol gouden tips en aangrijpende verhalen

RadioCafé van 12 maart 2015

De lente zindert door de lucht in het MKB RadioCafé, met een keur aan zorgvuldig geselecteerde ondernemers inclusief bijbehorende mooie verhalen en wijze levenslessen.

19 maart 2015

Stamtafel met supervrouwen

MKB Radiocafé 5 maart 2015

Deze week draait het MKB RadioCafé grotendeels om supervrouwen. Aan de tiende stamtafel van dit jaar ontmoet Bram Donkers allerlei ondernemende types, waarbij de dames deze keer fors in de meerderheid zijn.

09 maart 2015

Ondernemersdromen in het MKB RadioCafé

MKB Radiocafé 26 februari 2015

Presentator Bram Donkers heeft deze week weer een volle stamtafel met mkb’ers en zzp’ers die terechtkwamen in de spreekwoordelijke achtbaan, met als voorlopig hoogtepunt hun optreden bij MKB Radio.

03 maart 2015

Internationaal RadioCafé gaat over grenzen

MKB RadioCafé 19 februari 2015

In het nieuwste MKB RadioCafé begint gespreksleider Bram Donkers weer aan een avontuur dat een vol uur duurt, met aan de stamtafel allerlei ondernemers die gedreven zijn om de grenzen op te zoeken en ze meestal ook nog overschrijden.

23 februari 2015

Nieuw op MKB Radio: Cobouw journaal

Bouw-ondernemers praten over trends en innovatie

Het Cobouw Journaal is een nieuw radioprogramma op MKB Radio. In samenwerking met de redactie van Cobouw belicht presentator Bram Donkers relevante ontwikkelingen in de Nederlandse bouwsector. In het Cobouw Journaal komen de ondernemers aan het woord, met tal van frisse ideeën.

17 februari 2015

Radiocafé met allerhande start-ups, van hockeysticks tot sloffen

MKB RadioCafé 5 februari

In de nieuwste editie van het MKB RadioCafé presenteert Bram Donkers de meest uiteenlopende ondernemers. De start-ups hebben aan deze stamtafel verschillende verschijningsvormen: we gaan van de authentieke Oostenrijkse pantoffel naar een hockeystick voor kleine kinderen.

11 februari 2015

Getoond 21 tot en met 30 van 78 totaal, er zijn meerdere pagina's