MKB Radio

Online radiokanaal

Radioreceptie met gedreven ondernemers

MKB RadioCafé 8 januari 2015

Het MKB RadioCafé beleeft deze week alweer de tweede uitzending van het nieuwe jaar, dus we doen niet meer aan klapzoenen en beste wensen. Wel houdt presentator Bram Donkers een uur lang receptie aan de rijkgevulde stamtafel. Er schuiven deze week weer heel verschillende ondernemers aan, die de juiste prikkels geven om er dit jaar vol voor te gaan.

16 januari 2015

Ondernemersradio anno 2015 in het MKB RadioCafé

MKB Radio 01-01-2015

Aan het begin van dit prille nieuwe jaar zet het MKB RadioCafé je na een rustgevend eindejaarsreces weer in beweging met prikkelende ondernemersverhalen. Want de studio van MKB Radio in Utrecht-West is ook geopend tijdens de rustigste dagen van het jaar. Nog een restantje vuurwerk aan de talkshowtafel, met deze week opnieuw inspirerende ondernemers en deskundigen die je aan het denken zetten.

07 januari 2015

Goed in je vel: Kersteditie MKB RadioCafé

MKB Radio 25-12-2014

Het MKB RadioCafé is tussen Kerst en Nieuwjaar geheel in ondernemende kerstsferen. Aan de radiostamtafel ontvangt gastheer Bram Donkers deze week ondernemers die nogal de fysieke kant opgaan. En we begeven ons onder professoren, om de essentie van het ondernemerschap te doorgronden.

05 januari 2015

Spareribs, snelle boodschappen en dromen

MKB RadioCafé 27 november 2014

Aan de stamtafel van het MKB RadioCafé zitten deze week jonge, fleurige ondernemers met een droom. Zij laten zien dat je dromen weldegelijk in effectieve banen kunt te leiden, om ze vervolgens uit te voeren. Daar is niks fladderigs aan.

02 december 2014

Ondernemen, omdat het anders moet

MKB RadioCafé 14 november 2014

Aan de stamtafel van het MKB RadioCafé praat Bram Donkers met verschillende ondernemers die het verschil willen maken. Vanuit de MKB Radiostudio langs de A2 worden noodzakelijke veranderingen en verbazingwekkende invalshoeken voor jou gepresenteerd.

18 november 2014

Alleen maar winnaars!

MKB RadioCafé 7 november 2014

Aan de stamtafel van het MKB RadioCafé deze week extra veel enthousiaste ondernemers. We hebben namelijk alle winnaarsvan de campagne KlantenVinden.nl. te gast. Vanuit de MKB Radiostudio presenteert Bram Donkers weer een inspirerende verzameling authentiek entrepreneurship, waarvan je zin krijgt om te gaan ondernemen.

11 november 2014

MKB RadioCafé zoomt in op actualiteit

Zzp-nieuws,werkkostenregeling en Verover Nieuwe Markten

In het MKB RadioCafé staat de actualiteit van deze week centraal, met uitgesproken meningen over de kabinetsplannen om de zzp’ers in te perken, de opdoemende molensteen van de nieuwe Werkkostenregeling en de interessante mogelijkheden van de campagnes Verover Nieuwe Markten en Open voor 50+.

04 november 2014

MKB RadioCafé: 50-plussers, zoekmachines en tijgergevoel

24 oktober 2014

In het nieuwste MKB RadioCafé zit de stamtafel weer vol met enthousiaste ondernemers, met frisse ideeën en wilde plannen. Patrick van Verseveld staat te springen om 50-plussers, Jan Willem Bergsma maakt zoekmachines en Chris Slappendel is dol op... tijgers. Wat heeft dat met ondernemen te maken? Je hoort het in de nieuwste editie van het RadioCafé!

28 oktober 2014

RadioCafé over zzp-belangen en innovatiedrempels

MKB RadioCafé 16 oktober

In het MKB RadioCafé staat de ondernemersstamtafel deze week weer gewoon langs de A2 bij Utrecht. Ondernemers uit alle bloedgroepen schuiven aan, om dromen en drempels te bespreken met gastheer Bram Donkers.

22 oktober 2014

RadioCafé vol hoogtepunten van de EcoMobiel

10 oktober 2014

Het veertigste MKB RadioCafé komt vanaf de bruisende beursvloer van het Ecomobiel-event. Het team van MKB Radio was twee dagen lang live en rechtstreeks aanwezig in Ahoy Rotterdam, om de nieuwste trends, gadgets en gimmicks op het gebied van mobiliteit te spotten. Uit al die uren live-ondernemersradio zijn de mooiste gesprekken geselecteerd, in een speciale compilatie-uitzending van het MKB RadioCafé.

13 oktober 2014

Getoond 31 tot en met 40 van 78 totaal, er zijn meerdere pagina's