MKB Radio

Online radiokanaal

Vrouwelijk ondernemerschap in het RadioCafé

MKB RadioCafé 19 september 2014

In de nieuwste uitzending van MKB Radio veel aandacht voor de vrouwelijke kanten van het ondernemerschap. Nicolette Loonen is te gast en vertelt over Vera, een platform met een vrouwelijke touch. Ze heeft Marjolein Oomen van Double Dutch Design meegenomen als rolmodel.

23 september 2014

RadioCafé portretteert gasten die letterlijk en figuurlijk grenzen verleggen

MKB RadioCafé 12 september

In het nieuwste MKB RadioCafé worden weer een uur lang grenzen verlegd. Soms heel letterlijk, zoals door het project Ondernemen Zonder Grenzen. Of figuurlijker, bijvoorbeeld door bankvernieuwer René Frijters (ex-Alex, nu Knab). Ondernemers van uiteenlopende pluimage schuiven aan, aan de ondernemersstamtafel van MKB Radio.

16 september 2014

RadioCafé terug met ambitieuze ondernemers en bruikbare tips

MKB RadioCafé 5 september | Volle kracht vooruit na de zomer

Het MKB RadioCafé is deze week na een reeks zomerse hoogtepunten terug met een verse tafel vol ondernemers, vanuit de MKB Radiostudio langs de A2. Bij de start van het nieuwe seizoen timmert MKB Radio aan de weg met een compleet vernieuwde site: mkbradio.nl.

10 september 2014

Finale Best of MKB RadioCafé

MKB Radio Zomerherhaling

Het MKB RadioCafé blikt deze week afsluitend terug met de meest opzienbarende ontmoetingen aan de ondernemersstamtafel. Bram Donkers presenteert de finale Best of MKB RadioCafé.

03 september 2014

MKB RadioCafé: passie in de Haagse toren

MKB Radio Zomerherhaling

In het MKB RadioCafé deze week een terugblik op bijzondere ontmoetingen aan onze ondernemersstamtafel, in de MKB radiostudio langs de A2. In deze editie komen Franca van Nunen,Herman Zondag, Lina Jimenez Duran en Henk Wesseloo aan bod.

28 augustus 2014

Het beste van MKB RadioCafé

MKB Radio Zomerherhaling

In het RadioCafé deze week weer een zomereditie, met de meest memorabele gesprekken van de afgelopen periode. Bram Donkers presenteert een ‘best of’-editie van de ondernemerstalkshow MKB RadioCafé.

21 augustus 2014

De nieuwste gadgets in het RadioCafé

MKBRadioCafé 1 augustus 2014

Op zoek naar inspiratie? Het MKB RadioCafé presenteert deze week een tafel vol innovatieve ondernemers met bijzondere ideeën. Het idee van een koelkast die de supermarkt mailt dat het bier op is: dat kennen we. Hans van der Stok gaat nog veel verder met domoticagadgets. Zijn bedrijf Maestr exporteert deze innovaties zelfs naar China. Wat kun jij binnenkort in huis verwachten?

04 augustus 2014

RadioCafé: mkb aan zee

MKBRadioCafé 25 juli

In het MKB RadioCafé presenteert Bram Donkers ook deze week 60 minuten talkshow, met een stamtafel vol sprankelende ondernemers en steeds hoger oplopende temperaturen in de studio langs de A2. Verslaggeefsters Claartje en Romy hebben het slimmer geregeld, zij zitten deze week weer aan het strand in Zandvoort met onze mobiele MKBuzz-studio.

28 juli 2014

Tank inspiratie in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 11 juli

In het nieuwste MKB RadioCafé is de zomer definitief doorgebroken. Vanuit de studio’s van MKB Radio in Utrecht zenden wij weer een nieuwe reeks ondernemersverhalen uit. Of je al op vakantie bent of niet, laat een uur lang je tank volgooien met inspiratie.

14 juli 2014

MKB Radio in staat van 'Permanent Beta'

MKB RadioCafé 4 juli

In het MKB RadioCafé ook deze week weer een overvolle stamtafel met ondernemers de het anders gaan doen en uitvoerders die ondernemender willen worden. De uitzending komt vanuit de studio’s van MKB Radio in Utrecht, maar we schakelen ook met de mobiele MKBuzz. Die staat deze keer in Amersfoort bij Permanent Beta Dag.

10 juli 2014

Getoond 41 tot en met 50 van 78 totaal, er zijn meerdere pagina's