MKB Radio

Online radiokanaal

MKB RadioCafé over veiligheid en (on)zekerheden

MKB RadioCafé 20 juni 2014

Het MKB RadioCafé presenteert deze week opnieuw een serie ondernemers met vage plannen, frisse ideeën en opzienbarende resultaten. Het nieuwste nummer van ondernemerstijdschrift De Zaak (special over veiligheid) komt in beluisterbare vorm aan de orde.

24 juni 2014

MKB RadioCafé nu ook via nieuwe apps

MKB RadioCafé 13 juni

In het MKB RadioCafé deze week weer een tafel vol ondernemers met spannende plannen en confronterende ervaringen. Nu sterk verbeterd beluisterbaar via de nieuwe apps van ons online radiostation.

18 juni 2014

Inspiratie tanken in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 6 juni

Presentator Bram Donkers ontvangt ook deze week aan de stamtafel kleurrijke ondernemers met hemelbestormende ambities. In het MKB RadioCafé hoor je de nieuwste verhalen en kun je inspiratie tanken.

10 juni 2014

MKB RadioCafé brengt vrijheid en frisse ideeën

MKB RadioCafé 30 mei

In het MKB RadioCafé schuiven er deze week opnieuw diverse ondernemers aan met aanstekelijke plannen. De rode draad in deze 60 minuten talkradio: ondernemen geeft nieuwe vrijheid en heel veel energie.

06 juni 2014

Passie voor ondernemen op MKB Radio

MKB RadioCafé 23 mei

In het MKB RadioCafé volgen we deze week ons hart, op zoek naar de echte passie voor ondernemen.

28 mei 2014

Innovatie centraal in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 2 mei

Aan de stamtafel van het MKB RadioCafé schuiven ook deze week weer boeiende ondernemers aan, met inspirerende verhalen. Het centrale thema van de talkshow is deze keer: innovatie. Wat kan er beter?

23 mei 2014

Ontknoping aan de radio-stamtafel

MKB Radio Café | 16 mei

Om met veel plezier te kunnen ondernemen, moet je eerst ‘ontknopen’, zegt de Vlaamse goeroe Ludo Daems van het opleidingsinstituut voor Persoonlijke KwaliteitsZorg. Ludo is deze week te gast aan de stamtafel van het MKB RadioCafé, naast andere verrassende gasten met ondernemende plannen.

16 mei 2014

MKB RadioCafé brengt de succesfactor in kaart

MKB RadioCafé 9 mei

In het MKB RadioCafé schuiven deze week weer uiteenlopende gasten met ondernemende verhalen aan. Gastheer Bram Donkers dringt door tot de essentie van vernieuwende ideeën en de strategie om er een onderneming mee te bouwen. Waar schuilt precies de succesfactor?

13 mei 2014

Ondernemersdromen met vleugje Oranjegevoel in het RadioCafé

Beluister de nieuwste uitzending van het MKB RadioCafé!

Het nieuwste MKB RadioCafé laat weer verrassende gasten met ondernemende plannen horen. Die dromen krijgen bij MKB Radio een platform. Het RadioCafé wordt wekelijks om 12.00 uur uitgezonden en is ook online deelbaar. Met deze week een extra vleugje WK-koorts.

05 mei 2014

Durf te dromen

MKB Radio met Levent Karahan en Arjen van Zanten

Het coachingstraject Dare to have a Dream, waarin 'nieuwe ondernemers' worden gecoacht door topmanagers. Dat is het onderwerp van dit radio-item van MKB Radio.

25 april 2014

Getoond 51 tot en met 60 van 78 totaal, er zijn meerdere pagina's