MKB Radio

Online radiokanaal

Opzienbarende ondernemersdromen aan de stamtafel

MKB Radiocafé 18 april

Het MKB RadioCafé laat deze week weer een serie opvallende ondernemersverhalen horen. Met frisse ideeën over Next Women, een managementkookboek, online vindbaarheid, bodembescherming en goedkope coaching door voormalige topondernemers.

25 april 2014

Verse ideeën en nuttige innovaties aan de stamtafel

MKB RadioCafé 21 maart 2014

In het RadioCafé gaat het deze week over nieuwe ideeën en dingen anders doen. Prestaties verbeteren is geen spelletje, maar je kunt het wel leuk maken. Dat is het idee achter The Great Game of Business. Duncan Oyevaar haalde dit concept naar Nederland en licht het toe aan onze stamtafel.

22 april 2014

RadioCafé presenteert hoogtepunten uit de Week van deOndernemer

MKB Radiocafé 11 april

Het MKB RadioCafé komt deze week uit de mobiele MKbuzz radiostudio op het Jaarbeursplein in Utrecht, vanaf de Week van de Ondernemer. Bram Donkers presenteert alle hoogtepunten van dit evenement binnen 60 minuten.

14 april 2014

Authentieke ondernemersverhalen aan de stamtafel

MKB RadioCafé 4 april

Kees Pater van Koekjesbakkerij Veldt en Leon Arendsen van Tripa zijn allebei genomineerd voor de Elke Dag Beter Award. Hoe zorgen zij dat hun bedrijven elke dag een stukje vitaler worden? Ze vertellen het deze week aan de stamtafel van MKB Radio.

08 april 2014

MKB Update 13 december

MKB Radio | Wekelijkse ondernemersupdate

Fiscale veranderingen rond de auto, WK pooltjes op de werkvloer, personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt, ondernemen in België en Willem Overbosch over de trotse nummer 100 van de FD Gazellen 2013. Luister de MKB Update van 13 december.

04 april 2014

RadioCafé kijkt in de toekomst

MKB RadioCafé 28 maart

De stamtafel van in MKB RadioCafé staat ook deze week weer langs de A2 ter hoogte van Utrecht. In de nieuwste editie gaat het over het toekomstperspectief van recente innovaties. Welke kant gaat het uit?

02 april 2014

RadioCafé over (groen) ondernemen en verkiezingen

MKB Radiocafé 14 maart

In dit nieuwe RadioCafé krijgen verrassende starters aan de stamtafel ruim baan om hun verhaal te vertellen. De Groene Bron is bijvoorbeeld een nieuw bedrijf dat op het terrein van duurzaamheid het verschil wil maken.

18 maart 2014

RadioCafé over dromen, zzp-pensioenen en de MKB Export Award

MKB RadioCafé 7 maart

Het MKB RadioCafé wil Nederland elke dag een stukje ondernemender maken. Aan de stamtafel gaat het deze keer over coaching, de MKB Export Award en FNV Zelfstandigen.

10 maart 2014

Grenzen verleggen in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 28 februari

Het MKB RadioCafé, is deze week sterk internationaal georiënteerd. Presentator Bram Donkers ontmoet ondernemers die grenzen overschrijden, en zelfs verleggen.

05 maart 2014

Skiën, skeeleren en e-mail in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 14 februari | Uitzending met gouden randje

Het MKB RadioCafé komt deze week niet vanuit onze vertrouwde studio’s in het hart van Nederland. We staan met de mobiele MKbuzz radiostudio bij het winterse SnowWorld in Zoetermeer.

18 februari 2014

Getoond 61 tot en met 70 van 78 totaal, er zijn meerdere pagina's