MKB Radio

Online radiokanaal

Sociaal doen aan de stamtafel van het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 7 februari | Social Media

In de nieuwste editie van het MKB RadioCafé praat Bram Donkers aan de MKB RadioCafé stamtafel met uiteenlopende gasten over hoe we de wereld een stukje ondernemender kunnen maken. En die wereld verandert in een hoog tempo. Het hoofdthema: sociale media.

10 februari 2014

Op expeditie in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 31 januari 2014

In de nieuwste editie van het MKB RadioCafé praat Bram Donkers met deskundigen en ondernemers over uitdagingen en expedities. Aan tafel zitten Rik Stapelbroek en Ruud Kool van de Escape Artists. Zij zijn startende ondernemers die zich na hun prijswinnende deelname aan het Startup Weekend hebben gespecialiseerd in ontsnappingsroutes.

06 februari 2014

MKB RadioCafé 17 januari 2014

Starten, doorzetten en nieuwe energie opdoen

MKB RadioCafé biedt ook deze week weer veel interessante onderwerpen voor ondernemers. In deze aflevering gaat het over starten, doorzetten en nieuwe energie opdoen. We willen Nederland immers elke dag een stukje ondernemender maken.

20 januari 2014

MKB RadioCafé 10 januari 2014

Starten en internationale dromen waarmaken

De eerste uitzending van MKB RadioCafé in het nieuwe jaar gaat over starten en meteen internationaal uitrollen. Gastheer Bram Donkers kijkt met verschillende gasten kritisch naar alle goede voornemens en ambitieuze plannen.

14 januari 2014

MKB Update 20 december

Trends 2014 | Regels personeel

Twee weken geleden gaven we je de fiscale eindejaarstips. Nu zetten we alle zaken op een rijtje die je nog in 2013 moet regelen voor je werknemers en wat je begin 2014 moet doen. Ook hebben we het over de trends, algemene voorwaarden en het gevolg van Google glass.

23 december 2013

MKB Update 29 november

Winnende ondernemers en groei | MKB Radio

In de MKB Update van 29 november, de wekelijkse radioshow op MKB Radio, hebben we aandacht voor die ondernemers die het ondanks de crisis erg goed doen. Eric Recter werd The Next Entrepeneur. Mark Vletter won een FD Gazelle. Sandra Ballij won de Dare to have a Dream Award. Ook zo succesvol worden? In de radioshow geven we ook tips voor groei.

19 december 2013

MKB Update 22 november

Global Entrepreneurship Week

In de wekelijkse ondernemersupdate van MKB Radio, is op 22 november 2013 aandacht voor de Global Entrepreurship Week: een wereldwijd initiatief om jonge mensen te stimuleren ondernemer te worden. Daarom in deze uitzending veel inspirerende verhalen van succesvolle ondernemers.

19 december 2013

MKB Update 15 november

Lancering boek Groeien | Houten fiets verovert Nederland

In de eerste uitzending van het nieuwe radioprogramma van MKB Radio 'MKB Update' aandacht voor de lancering van het boek Eerste hulp bij Groeien en voor een ondernemer die zijn hart heeft gevolgd en nu houten fietsen maakt.

16 december 2013

Getoond 71 tot en met 78 van 78 totaal, er zijn meerdere pagina's