Evenementen organiseren

Eurostars Zomerevenement

Kansen voor internationale samenwerking

Eurostars is een internationaal samenwerkingsprogramma van het ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie. Doel is om ontwikkeling en groei van mkb-bedrijven te versnellen.

01 december 2017

Kees Zegers: "Second life zakendoen is de toekomst"

Oprichter NU.nl over de volgende stap in digitale revolutie

Hij is internetondernemer, miljonair, coach, spreker en investeerder, maar vooral bekend als oprichter van NU.nl: Kees Zegers. Tijdens het Exact Live-evenement in Ahoy Rotterdam gaf hij een inspirerende sessie voor ondernemers.

28 november 2017

OuiShare Fest

Europees congres over de deeleconomie

Een jaarlijks evenement over de deeleconomie met sprekers en gasten van over de hele wereld. Dat is OuiShare. Experts, innovators en ondernemers delen op dit congres hun visie op de nieuwe economie.

06 september 2017

"Ons product biedt een uitkomst voor Brazilië"

Interview met Jeroen Steenbakkers over missie Brazilië

Een van de bedrijven die hoopt te profiteren van de komende sportevenementen in Brazilië is Incontrol Simulation Solutions, toeleverancier van hoogwaardige software. Incontrol maakt onder meer simulatiesoftware waarmee bezoekersstromen van stadions kunnen worden geanalyseerd.

14 augustus 2017

Bright & Cloudy event

Alles over het nieuwe secure IT-landschap

Bright & Cloudy is een jaarlijks evenement waar je in verschillende sessies meer te weten kunt komen over IT en veiligheid.

06 juni 2017

AutoRAI

Het grootste auto-evenement van Nederland

De AutoRAI is terug van weggeweest. Na een afwezigheid van vier jaar is het grootste auto-evenement van Nederland terug in de RAI Amsterdam. Alle grote automerken zijn aanwezig om de nieuwste trends te laten zien.

20 april 2015

Dutch Dream Network Event

Netwerkevent

Dutch Dream Foundation organiseert een netwerkevenement voor ondernemers, met workshops en gastsprekers.

20 april 2015

Uiterste datum btw-aangifte maand & kwartaal

Wil jij op de hoogte blijven van alle belangrijke data?

Ga dan naar De Ondernemerskalender. Hier word je voorzien van alle (grote en kleine) events en belangrijke data voor het komende jaar.

01 april 2015

FietsVAK dag

Speciaal voor ondernemers uit de tweewielerbranche

FietsVAK is vernieuwd! FietsVAK opent in het voorjaar van 2015 de deuren voor de consument onder de naam Nationale (E-)Bike Testdagen. In nauwe samenwerking met het vakblad Tweewieler, blijft ook het vakevenement bestaan onder de naam FietsVAK dag. De FietsVAK dag vindt plaats op maandag 2 maart 2015 in Expo Haarlemmermeer en is gratis toegankelijk.

02 maart 2015

Teambuilding

Het organiseren van een personeelsfeest

Een goed team op de werkvloer is belangrijk. Als de samenwerking prettig verloopt, stijgt de productiviteit ook. Zorg voor een goede teamsfeer, bijvoorbeeld door een bedrijfsevenement te organiseren.

11 juli 2014

Getoond 11 tot en met 20 van 49 totaal, er zijn meerdere pagina's