Evenementen organiseren

RadioCafé presenteert hoogtepunten uit de Week van deOndernemer

MKB Radiocafé 11 april

Het MKB RadioCafé komt deze week uit de mobiele MKbuzz radiostudio op het Jaarbeursplein in Utrecht, vanaf de Week van de Ondernemer. Bram Donkers presenteert alle hoogtepunten van dit evenement binnen 60 minuten.

14 april 2014

'Nucleaire top goed voor Nederlandse economie'

Internationale handelspartners ook in Nederland

"De nucleaire top in Den Haag is op de lange termijn goed voor de Nederlandse economie," zegt minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. In de schaduw van het evenement organiseert haar ministerie samen met werkgeversorganisaties rondetafelgesprekken waarbij het Nederlandse en internationale bedrijfsleven aanschuift.

27 maart 2014

Kansen voor ondernemers op de Olympische Spelen

Sla je slag bij internationale aanbestedingen

Aanbestedingen bij grote internationale evenementen zoals de Olympische Spelen en het Europees Kampioenschap voetbal bieden kansen voor ondernemers. Zakendoen op de Spelen is zeker niet het exclusieve terrein voor multinationals. Zo bewijst ook Van den Berk Boomkwekerijen uit het Brabantse Sint-Oedenrode.

08 januari 2014

De beste video's van 2013

Dit zijn de best bekeken filmpjes van MKBTV

MKB Servicedesk produceert verschillende video's. Weekly Hangouts, webinars, live-uitzendingen vanaf ondernemersevenementen en interviews met inspirerende ondernemers. Deze vijf video's werden in 2013 het best bekeken.

02 januari 2014

Global Entrepreneurship Week

18 - 24 november 2013

De Global Entrepreneurship Week is werelds grootste evenement voor en door ondernemers. Voor starters en voor reeds gevestigde ondernemers is dit een onmisbaar evenement.

25 november 2013

Overal ondernemen event

Netwerkavond met Rob IJpeij (KPN) en Andrew Taylor (Microsoft)

Overal snel en efficiënt ondernemen. Dat is het onderwerp van het netwerkevenement 'Overal ondernemen' van KPN. Op deze avond op 30 september kun je de nieuwste technologie voor mobiel werken testen.

01 oktober 2013

Google+ evenementen en live hangouts

Een nieuwe manier van vergaderen met Google

Zelf ben ik al een aantal maanden Google+ aan het ontdekken, vooral om te leren wat je er als ondernemer mee kan. Is het handig om alleen intern te gebruiken met collega's of is het mogelijk om zakelijke afspraken op deze manier te organiseren. Dat laatste is met de nieuwe Evenementen functie wel een stap dichterbij.

04 september 2013

"Het WK en de Spelen in Brazilië, daar wil ik bij zijn"

Ondernemer in beeld: Hubert von Heijden van Flexotels

Mobiele hotelkamers die je snel kunt neerzetten en na gebruik weer kunt inklappen en meenemen. Ondernemer Hubert von Heijden merkte dat hier behoefte aan is en richtte in 2009 Flexotels op. De verplaatsbare accommodaties worden vooral gebruikt rond grote muziek- en sportevenementen in binnen- en buitenland.

26 juni 2013

Nieuw Nederlands optimisme

Column | Zoektocht naar nieuw ondernemerstalent

Het leukste van mijn werk vind ik de diversiteit van mensen, evenementen, projecten en bedrijven waarbij ik betrokken ben. Van studenten tot politici, topondernemers tot topsporters, ik kom ze allemaal tegen.

23 mei 2013

Evenementen organiseren met andere bedrijven

Publiek trekken met evenementen

Een evenement kan een goede manier zijn om weer eens de aandacht te vestigen op jouw winkel- of horecagebied. Want door leuke evenementen te organiseren, trek je mensen jouw richting op. Hoe regel je de organisatie?

31 januari 2013

Getoond 21 tot en met 30 van 49 totaal, er zijn meerdere pagina's