Evenementen organiseren

Kom naar de Bedrijven Kontakt Dagen voor Midden-Gelderland

Stel direct je ondernemersvraag en profiteer van de speciale introductieprijs

Op woensdag 9 en donderdag 10 mei 2007 vinden de Regionale Bedrijven Kontakt Dagen voor Midden-Gelderland plaats. Het evenement vindt plaats in de Rijnhal te Arnhem en duurt beide dagen van 14:00 tot 22:00 uur. Ook de MKB Servicedesk is hierbij aanwezig. Je vindt ons in de stand van MKB Oost. Hier kun je terecht voor al je ondernemersvragen en profiteren van een fikse korting op de abonnementsprijs.

15 december 2009

Vind zakelijke contacten tijdens Midzomer Evenement

Laat je relaties braaien!

Ter afsluiting van de eerste helft van het jaar, kun je op 21 juni 2007 als ondernemer jezelf en relaties verwennen op een traditionele Zuid-Afrikaanse “Braai” (barbecue). Naast een kleine workshop “braaien”, zal een wijnproeverij van Zuid-Afrikaanse Wijnen de barbecue complimenteren. Ook MKB Servicedesk en Speednetworking zijn hierbij aanwezig.

15 december 2009

Ontmoet ondernemende studenten tijdens Spotlight evenement

Neem deel aan de Speeddating sessie op 24 mei in Amersfoort

In iedere organisatie leven van tijd tot tijd vragen die door gebrek aan tijd of urgentie vaak blijven liggen. Hierbij kun je denken aan een klanttevredenheidsonderzoek, marktonderzoek onder potentiële afnemers, communicatie verbeteringsplan of concurrentieonderzoek. De Speeddating sessie tijdens Spotlight biedt je de mogelijkheid studenten te ontmoeten die deze onderzoeken voor je uit kunnen voeren.

15 december 2009

Holland Innovation

Voor nieuwe ondernemers, ontwikkelaars en investeerders

Het grootste netwerkevenement van Nederland, Holland Innovation, wordt 4 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Hoofdgast is Tim Draper. Dit maal is het thema 'vind je vermogen'.

15 december 2009

KvK Startersdag groot succes

26.000 bezoekers op jaarlijks evenement voor starters

De KvK Startersdag was met een totaal van 26.000 bezoekers een groot succes. Op 24 locaties verspreid over het hele land konden startende ondernemers zich laten informeren over alle ins en outs over het beginnen van een eigen bedrijf.

15 december 2009

Restaurantweek geeft opleving in recessie

Organisator DiningCity verdient goed aan 'eetweek'

Morgen opent de online-inschrijving voor de Nationale Restaurant Week, die eind deze maand plaatsvindt. Het bedrijf achter het evenement groeit razendsnel.

04 augustus 2009

Speeddaten voor ondernemers

Speednetworking bij BNR Nieuwsradio

Op 30 mei 2006 vond het 15e Speednetworking event plaats in het KvK-gebouw te Amsterdam. Het doel: zoveel mgoelijk nuttige contacten aan de rolodex toevoegen. De avond voor het evenement zond BNR Nieuwsradio een item uit over Speednetworking.

26 juni 2007

Wat is een regionaal ondernemers congres?

Wanneer is er een ROC?

Het regionaal ondernemers congres (ook wel ROC genoemd) is een zakenevenement. Het geeft de MKBer de ideale mogelijkheid te netwerken en nieuwe dingen te leren. Over het hoe, wat, waar en wanneer alles in dit artikel.

13 april 2007

Terugblik op De Week van de Ondernemer 2007

Volgend jaar zal evenement waarschijnlijk langer gaan duren

Het waren drie geweldige dagen. Zo valt de Week van de Ondernemer wel samen te vatten. Ruim vijfduizend ondernemers kwamen op het evenement af. Directeur van Synpact Project Management en organisator van ‘de Week’ Remko Wouters kijkt dan ook met tevredenheid terug. En alvast vooruit: 'De kans is groot dat ‘De Week’ volgend jaar langer gaat worden.'

05 april 2007

Getoond 41 tot en met 49 van 49 totaal, er zijn meerdere pagina's