Verkiezingen 2017

Wat je van Rutte kunt leren over social media

Leer van de politiek op social media tijdens de verkiezingen

Je kunt in deze tijden van verkiezingen je tv niet aanzetten zonder overspoeld te worden door campagne voerende politici. Of ze nu bij een praatprogramma aanschuiven of intensief debatteren, je kunt niet om ze heen.

18 april 2018

Gebruiken politieke partijen Big Data?

Big data tijdens de verkiezingen

Big Data, bijna iedere ondernemer die online onderneemt heeft er wel eens van gehoord. Het houdt in dat er via verschillende bronnen informatie wordt verzameld over wat iemand zoal doet op internet. Handig voor ondernemers, maar wat als de politiek dezelfde methode toepast?

18 april 2018

Snapt de politiek wat er speelt binnen het mkb?

MKB Barometer Verkiezingen | Bekijk de video

Op 9 maart was de MKBuzz bij Makro Nieuwegein om ondernemers te vragen naar hun mening over de politiek. Snapt Den Haag eigenlijk wel waar ondernemers tegenaan lopen?

20 maart 2017

Tweede Kamerverkiezingen 2017, wat stemt de ondernemer?

Heb jij het overzicht nog?

De verkiezingscampagnes zijn in volle gang, politici beloven de ene na de andere miljoen. Dit jaar vinden de verkiezingen voor de tweede kamer plaats op 15 maart. Weet jij al wat je gaat stemmen?

14 maart 2017

Wat wil de ondernemer van de politiek na 15 maart?

MKB Barometer Verkiezingen | Bekijk de video

Op 1 maart was de MKBuzz bij Makro Vianen om de mening van ondernemers te peilen. Wat willen ondernemers dat de politiek voor hen verandert na de verkiezingen?

14 maart 2017

Wat als ondernemers het voor het zeggen hadden in de politiek?

MKB Barometer Verkiezingen | Bekijk de video

Op 8 maart 2017 was de MKBuzz bij Makro Den Bosch om ondernemers te vragen naar hun mening. Wat zouden ondernemers veranderen, als zij voor 1 dag premier waren?

14 maart 2017