Subsidie

Subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven verlengd

Ook in 2012 en 2013 subsidie veiligheidsscan voor kleine bedrijven

De VKB is met twee jaar verlengd. Hierdoor kunnen kleine ondernemers ook in 2012 en 2013 bij de overheid terecht voor financiële ondersteuning bij het uitvoeren van een veiligheidsscan en het nemen van maatregelen.

09 juli 2013

Overzicht subsidies voor internationaal zakendoen

Programma's en regelingen voor ondernemen in het buitenland

Wil je exporteren of investeren in het buitenland? Er zijn diverse programma's en regelingen, bijvoorbeeld wanneer je wilt investeren in opkomende markten. Ook internationaal innoveren word gestimuleerd door de overheid. Een overzicht.

03 juli 2013

2 miljoen voor ondernemen in China en India

Nederlandse ondernemers hebben recht op subsidie

Nederlandse ondernemers die zakendoen in China en India, kunnen dit jaar weer rekenen op steun van Package4Growth van voorlichtingsdienst Agentschap NL.

16 april 2013

Tips voor het aanvragen van subsidie voor internationaal zakendoen

Waar moet ik op letten?

Er zijn vanuit de overheid diverse subsidieprogramma’s waarvoor je je kunt inschrijven en je plan om internationaal te gaan mee kunt financieren. Lees de tips waar je rekening mee kunt houden als je een aanvraag wilt indienen.

21 januari 2013

Overheid steunt ondernemers die willen investeren in opkomende markten

Finance for International Business

Zie jij als ondernemer kansen in China, India, Vietnam, Colombia of Zuid-Afrika? Je kunt financiële steun krijgen van de overheid via de op 15 juli 2012 ingevoerde subsidieregeling: Finance for International Business (FIB).

21 januari 2013

Mkb'ers weten weinig over innovatie-subsidies

Ondernemers willen innoveren, maar kennen overheidsweg niet

Innovatie staat duidelijk ‘hoog’ op de agenda van Nederlandse mkb-bedrijven. Een ruime meerderheid (62%) beschouwt het als een belangrijk onderdeel van haar bedrijfsstrategie gedurende 2011.

18 januari 2013

Vrijstellingsverordening MKB bij subsidies

Gratis advies voor decentrale overheden bij Europese aangelegenheden

Doel van Europa decentraal is de kennis en expertise over Europees recht en de juiste toepassing ervan bij de decentrale overheden te vergroten. Daarnaast wil het kenniscentrum het Europa bewustzijn bij gemeenten, provincies en waterschappen bevorderen.

16 januari 2013

Subsidies voor speur- en ontwikkelingswerk

Ook zelfstandigen hebben er recht op

Als je binnen je bedrijf speur- en ontwikkelingswerk (reseach en development) laat verrichten, kom je voor een fiscale stimuleringsregel in aanmerking. Het maakt daarbij niet uit of je je bedrijf in een BV hebt zitten of dat het een eenmanszaak is.

16 januari 2013

Subsidie milieu & technologie

Subsidieregeling als het milieu minder wordt belast

Voor de ontwikkeling van innovaties waarbij het milieu minder wordt belast, bestaat de subsidieregeling Milieu & Technologie. Deze subsidie is specifiek bestemd voor MKB-bedrijven.

16 januari 2013

Wat is loonkostensubsidie?

Ins and outs over subsidie die je loonkosten laag houdt

Vacature opvullen? Help eens iemand aan het werk die van een uitkering leeft. Met een krappe arbeidsmarkt voor de boeg, zou dit weleens een goede oplossing kunnen zijn voor voldoende personeel en het laag houden van je loonkosten.

16 januari 2013

Getoond 41 tot en met 50 van 154 totaal, er zijn meerdere pagina's