• Kopen of leasen, welke keuze past bij mij?

  Download hier
  Als ondernemer sta je voor tal van keuzes als het om autorijden gaat. Moet je je auto voor zakelijk vervoer kopen of leasen? Hoe regel je het onderhoud? Hoe zit het met de fiscus? Wat voor jou het voordeligst is, hangt af van tal van factoren. Tijd om wat handige informatie op een rijtje te zetten.
 • Bereken de financiële toekomst van je bedrijf

  Download het whitepaper
  Als een bedrijf failliet is gegaan, hoor je vaak dat het niet met zijn tijd is meegegaan. Maar hoe doe je dat eigenlijk, met je tijd meegaan? Door nu alvast goede prognoses te maken van hoe je markt er in de toekomst uitziet en daar ook op te anticiperen. In dit whitepaper laten we je zien hoe je dat doet.
 • Financiële risico’s beperken

  Download het whitepaper
  Kun jij standhouden ondanks het faillissement van je grootste klant? Loopt jouw bedrijf meer risico door de crisis in een groot deel van de retail? Herken en voorkom financiële risico’s op tijd en zorg dat jouw bedrijf stabiel blijft. In dit whitepaper lees je hoe je dat doet.
 • De juiste zorgverzekering

  Lees het whitepaper
  Een zorgverzekering is verplicht, maar je kunt voor jezelf én je personeel kiezen welk pakket het beste bij je past. Maak tijd om de juiste keuze te maken. Een verkeerde keuze kan je wel tot 400 euro per jaar éxtra kosten! In dit whitepaper lees je alles over de verschillende polissen, tips voor oversluiten en vertellen we je wat de voor- en nadelen zijn van een collectieve verzekering.
 • Welke indruk laat jouw kantoor achter op (potentiële) klanten

  Download het whitepaper 'Kantoorruimte huren anno 2016'
  Of je nu al huurt of nog op zoek bent: er zijn volop mogelijkheden voor wat betreft het huren van kantoorruimte. Ontdek ze nu via dit gratis whitepaper en benut de voordelen.
 • Personeel met perspectief

  Welke regelingen en kortingen zijn er?
  Ben jij op zoek naar een nieuwe werknemer? Misschien is een werkzoekende met een arbeidsbeperking of een 50-plusser wel de juiste persoon voor jouw bedrijf. In dit whitepaper lees je hoe je gebruik maakt van regelingen en kortingen.
 • Geld voor innovatie

  Download gratis whitepaper
  Je hebt een vernieuwend idee of wilt iets radicaal anders doen binnen je bedrijf. Daar is vaak extra geld voor nodig. Welke subsidies en financieringsvormen zijn er om dit mogelijk te maken? Hoe kom je aan geld voor innovatie? Dat lees je in dit whitepaper.
 • Van eenmalig contact tot vaste klant

  Werk gestructureerd aan je klantrelatie
  Hoe kun je klanten langer vasthouden? Hoe kun je ze gericht blijven bedienen, zodat ze nooit meer verder hoeven te zoeken? In dit whitepaper lees je hoe je een eenmalige klant tot ambassadeur maakt van je bedrijf.
 • Whitepaper Besparen op personeelskosten

  Duizenden euro's besparen!
  Personeel. Het is je kapitaal, maar ook een grote kostenpost. Je wilt je werknemers goed belonen, zonder dat het je meer geld kost dan noodzakelijk. Gelukkig zijn er veel financiële voordelen te behalen, waarmee je direct bespaart op loonkosten en werkgeverslasten. Waarmee je je opbrengsten verhoogt en misschien zelfs pijnlijke maatregelen voorkomt. Ga ook voor geld waar je recht op hebt!
 • Eerste hulp bij Online ondernemen

  Download het gratis e-book
  De fysieke wereld verplaatst zich steeds meer naar online. Tijd voor jou als ondernemer om je ook te verdiepen in de kansen die online biedt. Dit boek helpt je daarbij!
Getoond 1 tot 12 van 96. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten