Excelleren in Brabant

MKBuzz komt naar Oss

Op bezoek bij innovatieve ondernemers

Oss is een ondernemende stad. Meer dan negenduizend ondernemers hebben zich gevestigd in de Noord-Brabantse stad. Donderdag 13 november rijdt de MKBuzz naar Oss om vier innovatieve bedrijven te bezoeken: The Notepad Factory, Pivot Park, Kaal Mastenfabriek en Dome-X.

03 maart 2020

'We helpen Brabantse ondernemers de uitdagingen van de toekomst aan te gaan'

Rob Slagmolen over het project Excelleren in Brabant.

Hoe stimuleer je de leercultuur binnen je organisatie? Dat is een vraag waar veel mkb’ers het antwoord niet op weten. De Provincie, werkgeversorganisaties, kenniscentra willen daar met Excelleren in Brabant verandering in brengen.

11 september 2013

Minister Kamp neemt 'Eerste hulp bij Leren excelleren' in ontvangst

MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel reikt eerste exemplaar uit

Het boek 'Eerste hulp bij Leren excelleren' helpt ondernemers het beste uit medewerkers te halen. Op woensdag 18 april 2012 vond tijdens de Week van de Ondernemer de lancering van het boek plaats. Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, overhandigde het eerste exemplaar aan minister Henk Kamp van Sociale Zaken.

13 februari 2013

Eerste Hulp bij Leren excelleren

Haal het beste uit je medewerkers

Benieuwd hoe jij het beste uit je medewerkers kunt halen? Leer van de resultaten van het geslaagde project Excelleren.nu. Nu gebundeld in een boek, met inspirerende voorbeelden van ondernemers die hebben deelgenomen.

13 februari 2013

Hoe halen collega-ondernemers het beste uit hun mensen?

De beste leertips op een rijtje

Hoe doen anderen dat? Hoe halen collega-ondernemers het beste uit hun medewerkers? Hoe stimuleren zij hun mensen om dagelijks van (en met) elkaar te leren? Die vraag werd gesteld aan bezoekers van de Excelleren-stand tijdens de regionale Ondernemerscongressen. Hieronder de meest waardevolle leertips op een rijtje.

12 februari 2013

Test het zelf: Haal jij het beste uit je mensen?

Excelleerscan vertelt hoe 'lerend' jouw bedrijf is

Hoe leergierig is jouw organisatie? Besteed je (genoeg) aandacht aan de ontwikkeling van je medewerkers? Doe de Excelleerscan en je weet binnen 7 minuten hoe het met de leercultuur binnen jouw bedrijf is gesteld.

12 februari 2013