Kennispartners

Bol.com

Bol.com helpt jou met online verkopen

Waar het vroeger een leuke toevoeging was als je als onderneming ook online actief was, is het nu onmisbaar. Tegenwoordig word je links en rechts ingehaald door de concurrentie als je online afwezig bent. Of je nu de verplaatsing wil maken van fysiek naar online, startende ondernemer bent of online wil uitbreiden, wij kunnen jou helpen.

27 mei 2021

Oval

OVAL maakt duurzame inzetbaarheid werkend

U bent op zoek naar een dienstverlener op het gebied van vitaliteit, activering en loopbaan. U wilt een bedrijf waar u van op aan kunt, dat aantoonbaar kwaliteit levert. OVAL heeft een groot aantal leden die onderling verschillen in aanbod, maar ook in omvang en aanpak.

11 maart 2021

Safety Delta Nederland: online kenniscentrum voor veilige industrie

SDN biedt een overkoepelend platform aan

Safety Delta Nederland (SDN) heeft als doel om de Nederlandse (petro)chemische industrie in 2030 de veiligste ter wereld te laten zijn. Om dit doel te behalen hebben de overheid, de wetenschap en de chemische industrie de handen ineengeslagen om hier gezamenlijk aan te werken. De nieuwste ontwikkeling is een online kennisbank.

22 februari 2021

Aegon

Kennispartner Verzuim

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Helemaal als een van jouw medewerkers langdurig ziek thuis zit. Dat zorgt voor hoge kosten en een hoop extra regelwerk. Het MKB Verzuimplan van Aegon is er helemaal op gericht om ondernemers zoveel mogelijk te ontzorgen.

23 juli 2020