Kennispartners

Oxfam Novib

Ondernemers voor Ondernemers Netwerk

Wij geloven in de kracht van ondernemerschap en gezamenlijkheid. We steunen daarom mensen in ontwikkelingslanden bij hun ondernemersdroom. Zo helpen we ze om zelfstandig aan een betere toekomst te werken. Voor henzelf, hun gezin en hun community. We dragen hiervoor bij aan microfinanciering voor micro-ondernemers en ontwikkeling van sociale ondernemingen.

24 juli 2020

Aegon

Kennispartner Verzuim

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Helemaal als een van jouw medewerkers langdurig ziek thuis zit. Dat zorgt voor hoge kosten en een hoop extra regelwerk. Het MKB Verzuimplan van Aegon is er helemaal op gericht om ondernemers zoveel mogelijk te ontzorgen.

23 juli 2020

Regina Coeli

Kennispartner Internationaal Ondernemen

Het leren van een taal is veel meer dan het verstaan van de ander. Al sinds onze oprichting in 1963 geloven wij dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Language Institute Regina Coeli biedt taaltrainingen aan op internationaal topniveau.

23 juli 2020

Copilot

Kennispartner Onboarding

30% van de medewerkers die geen goed inwerktraject hebben gehad, zoekt binnen 6 maanden weer naar een nieuwe baan. Dat kost heel veel tijd, maar het is van groot belang hier genoeg aandacht aan te besteden. Op die manier weet jij als ondernemer ook vóór het verstrijken van de proeftijd of je de relatie met je nieuwe collega wilt voortzetten.

23 juli 2020

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemers. We geloven in het delen van kennis, ervaring en oplossingen. In gezamenlijk de schouders eronder zetten om succesvol te ondernemen. Want ondernemen doe je samen.

23 juli 2020

Brand New Day

Pensioenen voor groeibedrijven

Pensioenen voor groeibedrijven via Brand New Day. Uitdager van de grote verzekeraars. Lage kosten, meer pensioen, on-Nederlandse service: daarmee maken wij het verschil!

23 juli 2020