tellow-logo.jpg

Tellow

“De boekhoudtool voor blije zzp’ers.”
Tellow wil zzp´ers de vrijheid geven om te ondernemen. Dit door middel van gebruiksvriendelijke en tijdbesparende oplossingen te bedenken. Door het automatiseren van de boekhouding wil Tellow ondernemen tot een feestje maken.
2-payt_rood.jpg

Payt

Het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland.
De uitdaging van Payt is om het debiteurenbeheer van organisaties persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doet Payt door het debiteurenproces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.
logo_mkb_1.gif

MKB-Nederland

Belangenvereniging voor het midden- en kleinbedrijf
MKB-Nederland is de landelijke belangenvereniging voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). MKB-Nederland ondersteunt bedrijven met maximaal 250 medewerkers door hun belangen te behartigen in de politiek en de media. MKB-Nederland werkt nauw samen met MKB Servicedesk in het ondersteunen van ondernemers.
logo_bolcom_wit_rgb.jpg

bol.com

Verkopen via bol.com
Samen met haar partners vormt bol.com het winkelplatform van Nederland en België en daarmee kun je miljoenen klanten bereiken – een unieke kans! Bovendien geldt: no cure no pay. Een gratis online etalage voor jouw artikelen!
brand-new-Day-logo-zwart.jpg

Brand New Day

Pensioenen voor groeibedrijven via Brand New Day. Uitdager van de grote verzekeraars. Lage kosten, meer pensioen, on-Nederlandse service: daarmee maken wij het verschil!
Brookz logo met pay off 500x165.jpg

Brookz

Platform voor bedrijfsovername
Brookz is met 25.000 ondernemers en investeerders het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz brengt sinds 2007 kopers en verkopers van bedrijven direct met elkaar in contact. In de afgelopen 11 jaar zijn er via Brookz ruim 3.200 transacties succesvol tot stand gebracht.
essent.gif

Essent | Zakelijk

Essent Zakelijk inspireert ondernemers pro-actief met ideeën en nieuwe oplossingen waarmee ze slimmer met energie kunnen omgaan, nu en in de toekomst.
logo Euler Hermes EH.jpg

Euler Hermes | kredietverzekering

De toekomst is niet altijd zoals verwacht. Daarom voorspellen wij vandaag handels- en kredietrisico’s om je cashflow van morgen te beschermen. Als je klant niet betaalt, beheren wij direct je vorderingen en nemen het incasso over. Zo kan jij je blijven richten op het managen en uitbouwen van je bedrijf. Ondersteund door Allianz geven wij bedrijven het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen.
Logo_SKEPP.jpg

SKEPP

Thuis op kantoor - Via ons online platform brengen we vraag en aanbod van kantoorruimte bij elkaar en helpen we elke dag bedrijven in Nederland aan nieuwe bedrijfshuisvesting. Daarnaast regelen we huurcontracten voor verhuurders, slaan we deze huurcontracten digitaal op en verzorgen we ook de facturatie voor hen. SKEPP biedt verhuurders veel meer dan alleen een platform om kantoren onder de aandacht te brengen. Bekijk het nu zelf
Oxfam logo .png

Ondernemers voor Ondernemers

Het Ondernemers voor Ondernemersnetwerk is het grootste mvo-netwerk van Nederland voor betrokken ondernemers. Meer dan 700 collega-ondernemers hebben zich al aangesloten. Neem een kijkje in het netwerk! 
Getoond 1 tot 10 van 11. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Kennispartners

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten