essent.gif

Essent | Zakelijk

Essent Zakelijk inspireert ondernemers pro-actief met ideeën en nieuwe oplossingen waarmee ze slimmer met energie kunnen omgaan, nu en in de toekomst.
Logo Deloitte1.jpg

Deloitte

Kennispartner op het gebied van financiële zaken
Deloitte is sponsor van de financiële desk van MKB Servicedesk. Deloitte is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening.
Coface-Logo-mit-Claim-jpg.jpg

Coface

Kennispartner op het gebied van kredietverzekeringen
Coface is al 70 jaar een wereldleider als het gaat om kredietverzekeringen. Daarmee draagt Coface bij aan de continuïteit van bedrijven en aan het creëren van duurzame welvaart wereldwijd. Coface is kennispartner van MKB Servicedesk en wil mkb-ondernemers helpen bij het voorkomen en verzekeren van kredietrisico's.
SIDN-logo.jpg

SIDN

Kennispartner op het gebied van online ondernemen
Als je online wilt ondernemen is het belangrijk dat je een goede website hebt. Dat begint bij het kiezen van een goede domeinnaam en domeinnaamextensie.
DeltaLloyd.jpg

Delta Lloyd

Kennispartner op verzekeringsgebied
Delta Lloyd is een financiële dienstverlener, gespecialiseerd in verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Delta Lloyd is sinds 2015 kennispartner van MKB Servicedesk en sponsort de verzekeringsdesk. Delta Lloyd wil zzp'ers en mkb'ers graag informeren over verzekeringen.

Actueel in Kennispartners

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten