Oxfam logo .png

Ondernemers voor Ondernemers

Het Ondernemers voor Ondernemersnetwerk is het grootste mvo-netwerk van Nederland voor betrokken ondernemers. Meer dan 700 collega-ondernemers hebben zich al aangesloten. Neem een kijkje in het netwerk! 
essent.gif

Essent | Zakelijk

Essent Zakelijk inspireert ondernemers pro-actief met ideeën en nieuwe oplossingen waarmee ze slimmer met energie kunnen omgaan, nu en in de toekomst.
Logo_SKEPP.jpg

SKEPP

Thuis op kantoor - Via ons online platform brengen we vraag en aanbod van kantoorruimte bij elkaar en helpen we elke dag bedrijven in Nederland aan nieuwe bedrijfshuisvesting. Daarnaast regelen we huurcontracten voor verhuurders, slaan we deze huurcontracten digitaal op en verzorgen we ook de facturatie voor hen. SKEPP biedt verhuurders veel meer dan alleen een platform om kantoren onder de aandacht te brengen. Bekijk het nu zelf
logo_mkb_1.gif

MKB-Nederland

Belangenvereniging voor het midden- en kleinbedrijf
MKB-Nederland is de landelijke belangenvereniging voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). MKB-Nederland ondersteunt bedrijven met maximaal 250 medewerkers door hun belangen te behartigen in de politiek en de media. MKB-Nederland werkt nauw samen met MKB Servicedesk in het ondersteunen van ondernemers.
SIDN-logo.jpg

SIDN

Kennispartner op het gebied van online ondernemen
Als je online wilt ondernemen is het belangrijk dat je een goede website hebt. Dat begint bij het kiezen van een goede domeinnaam en domeinnaamextensie.

Actueel in Kennispartners

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten