Kennispartners

Oval

OVAL maakt duurzame inzetbaarheid werkend

U bent op zoek naar een dienstverlener op het gebied van vitaliteit, activering en loopbaan. U wilt een bedrijf waar u van op aan kunt, dat aantoonbaar kwaliteit levert. OVAL heeft een groot aantal leden die onderling verschillen in aanbod, maar ook in omvang en aanpak.

11 maart 2021

Solid Sense

Hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Solid Sense is hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

01 februari 2021

Career & Live

Thuiswerken en hybride werken zonder stress

Career & Live adviseert organisaties & coacht mensen op het gebied van thuiswerken en hybride werken, werkdruk, werkstress en werk privé management.

01 februari 2021

Calder Werkt

Samen werken aan een optimaal werkende arbeidsmarkt

Calder Werkt beweegt zich tussen werkgevers, werknemers en werkzoekenden waarbij we versnellen, verbinden en inzicht bieden. We coachen werknemers tijdens hun loopbaan en richten ons op ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. We ondersteunen werkgevers om het beste uit hun medewerkers te halen en bieden praktische hulp bij de coaching en begeleiding van langdurig zieken en het vormgeven van een inclusievere organisatie.

01 februari 2021