MKB Servicedesk

Nieuws

MKB advies nodig?

Maak kennis met onze MKB adviseurs!

Heb je hulp nodig bij het ondernemen? Loop je vast met je business plan, vraag je jezelf af welke regels voor jouw bedrijf gelden, heb je personeelsproblemen? Leg het voor aan onze adviseurs, zij helpen graag je verder.

31 juli 2020 2 minuten

MKB Servicedesk biedt ondernemers ondersteuning

Extra ondersteuning nodig tijdens de coronacrisis? MKB Servicedesk helpt je graag.

In deze bijzondere periode gaat MKB Servicedesk je zoveel mogelijk op de hoogte houden van de laatste updates en het laatste nieuws omtrent het coronavirus. Samen met MKB-Nederland leggen we de ontwikkelingen zo concreet mogelijk aan je voor, zonder ingewikkelde termen, zoals je van ons gewend bent.

02 april 2020 1 minuten

Over MKB Servicedesk

Hét ondernemersplatform van MKB-Nederland

MKB Servicedesk wordt gedreven door ondernemerschap. Een passie. Wij geloven in ondernemerschap en dragen dat uit. Ondernemen, dat is steeds het startpunt voor onze slagvaardige en initiatiefrijke organisatie.

03 maart 2020 3 minuten

Samenwerking MKB-Nederland en Van Spaendonck

Alle relevante ondernemersinformatie op één plek

MKB-Nederland en Van Spaendonck gaan de komende jaren samenwerken om mkb-ondernemers te informeren over alle mogelijke vraagstukken die op hen afkomen. Concreet doen ze dat via MKB Servicedesk.nl dat onlangs door van Spaendonck werd overgenomen en nu wordt vernieuwd en verder uitgebouwd.

12 december 2019 1 minuten

Contact MKB Servicedesk

Ben je ondernemer en wil je advies?

Stel je vraag in MijnMKB of bel ons via telefoonnummer 088-6520050.* onbeperkt voor € 19,- in de maand* op werkdagen tussen 9.00 - 17.30 uur

18 juli 2019 1 minuten

Mkb slecht voorgelicht over Europese privacywet

Driekwart kleinbedrijf onbekend met komst AVG over elf maanden

Zes op de tien mkb-bedrijven zijn er niet van op de hoogte dat ze over elf maanden moeten voldoen aan nieuwe Europese privacywetgeving die tot enorme boetes kan leiden. Dat blijkt uit een peiling door MKB Servicedesk onder 3200 bedrijven. Die noemen de voorlichting door de overheid slecht tot heel slecht.

09 februari 2018 2 minuten

De voordelen van een MijnMKB-account

Maak nu je gratis profiel aan

Een MijnMKB-account heeft voor jou veel voordelen. Of je nu beginner bent of al heel lang onderneemt.

16 november 2017 1 minuten

Bij negen op tien bedrijfswebsites zijn gegevens van bezoekers onveilig

Is jouw website goed beveiligd?

Zo’n 86% van de Nederlandse bedrijfswebsites die privacygevoelige gegevens verwerken, heeft de beveiliging daarvan onvoldoende op orde. Naast veiligheidsrisico’s voor sitebezoekers, dreigen ondernemers hierdoor steeds meer omzet mis te lopen.

30 juni 2017 2 minuten

Op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws op MKB Servicedesk?

Plaats een RSS feed van onze desks op je website en blijf up-to-date

Met onze RSS feeds blijf je op de hoogte van de nieuwste artikelen op mkbservicedesk.nl. Je kunt er ook voor kiezen om een RSS feed van onze video's te plaatsen op je site. Bekijk welke onderwerpen jouw interesse hebben en abonneer je gratis op de bijbehorende feeds.

30 juni 2017 1 minuten

MKB Servicedesk bij 100 snelste groeiers

Nummer 100 in de FD Gazellen

MKB Servicedesk BV is een van de FD Gazellen van 2013 en eindigde in de top 100. Het Financieele Dagblad benoemt ieder jaar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn trots op deze plek.

30 juni 2017 1 minuten

Content marketing voor het mkb

Masterclass Willem Overbosch

Ondernemers vooruit helpen met relevante content en goede service. Dat doen MKB Servicedesk en De Zaak. Belangrijk, aangezien er 1,3 miljoen ondernemingen zijn in Nederland, waarvan 1,1 miljoen kleiner dan 5 medewerkers.

28 februari 2014 1 minuten