beautiful-nature-norway-PNRTV62.jpg

Ecologische voetafdruk verkleinen: hoe doen kantoren dat?

Met alle maatschappelijke initiatieven om het milieu te sparen, kunnen werkgevers in de MKB-sector eigenlijk niet achterblijven. Helaas gaan nog niet alle ondernemingen spaarzaam om met onze leefomgeving. Zo sieren verlichte winkelpanden nog vaak het straatbeeld - sfeervol, maar totaal niet duurzaam – en slingeren er in een gemiddelde kantoortuin grote hoeveelheden paperassen rond. Zonde, en bovendien doet het afbreuk aan het imago van een bedrijf. Een groen kantoor streeft ernaar zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar hoe doe je dit precies?
aerial-view-of-business-data-analysis-graph-PNAXSKK.jpg

MKB ziet groei 2019 somber in

Maar gelukkig zijn er ook veel ondernemers positief!
Ondernemers in het MKB zijn voor 2019 aanzienlijk minder positief dan dat ze in 2018 en 2017 waren. De Trendmeter Index (en index die de verwachtingen van ondernemers op 4 belangrijke indicatoren weergeeft) voor 2019 is bijna gehalveerd ten opzichte van 2018. Ondernemers verwachten nog wel groei, maar deze vlakt sterk af na de jaren 2017 en 2018.
relatiegeschenk.jpg

Het relatiegeschenk als waardering voor je werknemers

Trends, regels en ideeën
Werknemers vormen het sociaal kapitaal van je onderneming. En in de huidige markt zijn ze goud waard, want goed personeel vind je niet meer zo makkelijk. Wil jij je waardering laten zien door middel van een relatiegeschenk, maar weet je niet zo goed wat je dan kunt geven? In dit artikel maak je kennis met de wondere wereld van de relatiegeschenken…
Jelle Drijver en Willem Overbosch Toptrends voor ondernemers.jpeg

Dobbelen om de 10 Toptrends voor ondernemers

Jelle Drijver in gesprek met Willem Overbosch
Het schrijven van een boek Is een hele gok. Een gok om een jaar op zolder te gaan zitten met het risico dat de trends al voorbij zijn als je boek uitkomt. Willem nam die gok. Reden genoeg voor een gesprek en te gaan dobbelen om de 10 MKB Trends.

Potje dobbelen om de 10 Top Trends in het MKB

Jelle Drijver in gesprek met Willem Overbosch
Jelle Drijver en Willem Overbosch Toptrends voor ondernemers.jpeg
Toptrends willem.jpg

Gericht innoveren op basis van trends

Houd je bedrijf in 2018 gestructureerd up-to-date
Eindejaar: overal zie je trendlijstjes verschijnen. De Top 5-trends in contentmarketing, IT of sales. Gebruik deze lijstjes. En: blijf dat heel 2018 doen. Dan wordt je 'trendlenig' en blijf je de concurrentie voor.
Toptrends willem.jpg

De wereld is veranderd: MKB Trends 2018

Digitale revolutie - duurzame groei - digitale marketing
Ondernemen doe je nooit alleen. Dat doe je altijd samen met anderen en onder invloed van de omgeving; de markt. Welke trendgolven komen er op je af? Ben je er voldoende op voorbereid? Zie je ze aankomen en vooral, hoe gaan deze megatrends jouw business bepalen?
WO-TTVO Boek Mockup Staand 2.jpg

TopTrends voor Ondernemers - van trend naar toepassing

Het nieuwste boek van Willem Overbosch
In dit boek zet Willem Overbosch, oprichter van MKB Servicedesk, tien bewegingen voor je op een rij die je business de komende jaren bepalen. Daarnaast krijg je praktische handvaten om zelf met deze trends aan de slag te gaan.
shutterstock_527535514.jpg

Toptrends in Business

Event met praktische tips en toepassingen
Wat brengt de toekomst? Welke veranderingen in de maatschappij beïnvloeden jouw business? Kom naar één van de vier TopTrends in Business events in het land, als je live wilt horen wat de toekomstige maatschappelijke én digitale veranderingen zijn die invloed hebben op jouw business.
Esther Jacobs MKB Trends2.JPG

MKB Trends 2017

Nieuwe staat van het MKB zorgt voor economische groei in 2017
Ondernemen in het midden- en kleinbedrijf (MKB) krijgt in 2017 een andere betekenis. Dat blijkt uit de drie MKB Trends 2017, die vandaag gepresenteerd werden tijdens het vijfde jaarlijkse MKB Trends-event in Utrecht.
Getoond 1 tot 10 van 98. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in MKB Trends

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten