MKB Trends 2013

Dé 8 tips voor je zakelijke Facebook-profiel

Tips voor ondernemers met social media

De meeste organisaties en bedrijven beschikken over een Facebookpagina. Het overgrote deel bezit deze pagina echter alleen ‘omdat het moet’. Gevolg: veel bedrijven met een matig gevulde pagina die weinig bezoekers trekt.

22 september 2016

Hoe gebruik ik mijn website en social media?

Sven Boender is altijd online en altijd bereikbaar

De liefde van Sven Boender voor nieuwe technologie en gadgets stamt uit de tijd dat hij in Amerika studeerde en het land doorkruiste als profvoetballer.

22 september 2016

Ondernemen zonder e-mail: communiceer via social media

MKB Trend 2013: E-mail de deur uit, kies alternatieve communicatie

Eén keer per jaar is het No Email Day, dit jaar op 12/12/2012. Het idee is dat je 24 uur geen mailbox opent en je focust op de taken die écht belangrijk zijn voor je onderneming. Socialmedia-expert Richard Bordes voorspelt dat het hier niet bij blijft. "E-mail wordt vervangen door chat en social media."

22 september 2016

Meer export dankzij LinkedIn

Column | Vind exportpartners via social media

LinkedIn is één van de bekendste socialmediakanalen. Ook voor exporteurs wordt LinkedIn steeds interessanter, met name als acquisitietool. Hoe kun je LinkedIn beter gebruiken om exportpartners te vinden en nieuwe markten te betreden? In dit artikel de antwoorden!

22 september 2016

Do's and don'ts op social media

Hoe gedraag ik me op Twitter, Facebook en LinkedIn?

Als je social media inzet voor je onderneming, wil je dit natuurlijk zo goed en effectief mogelijk doen. Een belangrijke factor hierin is je gedrag op social media. Gebruik deze do's en don'ts over de etiquette aan de online #stamtafel die social media heet.

22 september 2016

Hoe maak ik een socialmediaplan?

In 7 stappen naar de aanpak van je social media

Social media helpen je aan nieuwe klanten en vormen een mogelijkheid om de band met je huidige klanten te versterken. Maar hoe pak je dat aan, social media? Doorloop deze zeven stappen en je hebt je socialmediaplan!

22 september 2016

Getoond 31 tot en met 36 van 36 totaal, er zijn meerdere pagina's