MKB TV

Hoe haal ik het beste uit mijn mensen?

Bekijk de beelden van het inspirerende kickoff event van Excelleren.nu

Zoek elkaar op, inspireer elkaar, durf te leren: een kleine greep uit de tips die spreker en dagvoorzitter Jeroen Busscher gaf op het succesvolle kick-off event van Excelleren.nu.

21 januari 2013

Deel 2 van 5: Gedraag je als een haas in de marathon

In deel twee legt Mario aan de hand van voorbeelden uit de praktijk uit hoe jij als ondernemer je werknemers in het juiste leerritme kunt krijgen.

21 januari 2013

Deel 1 van 5: Leren is belangrijk om je succes te verduurzamen

Mario Bierkens legt in 5 delen uit hoe jij samen met je personeel een duurzame leercultuur creëert. In deel één legt hij uit waarom leren zo belangrijk is.

21 januari 2013

Deel 5 van 5: Houd je nieuwe gewoonten voornemens minstens 10 weken vol

Mario Bierkens legt in 5 delen uit hoe jij samen met je personeel een duurzame leercultuur creëert. In het laatste deel leer je waarom het belangrijk is om je goede voornemens minstens tien weken bewust vol te houden.

21 januari 2013

Deel 4 van 5: Maak het leren leuk

In het vierde deel van deze serie legt Mario Bierkens uit hoe je het leren leuk kunt maken. Hij geeft je drie voorbeelden waarmee je morgen al kunt beginnen.

21 januari 2013

Deel 3 van 5: Regisseer het leren

In deel drie vertelt Mario Bierkens hoe jij als ondernemer het leren kunt regisseren. Hij geeft je praktische tips en heldere voorbeelden.

21 januari 2013

Help mijn personeel luistert niet!

Onderdeel van het project Excelleren.nu van MKB-Nederland

Problemen met delegeren en personeel dat niet luistert? Mine van Wychen van training- en organisatieadviesbureau RIN geeft praktische tips en advies.

21 januari 2013