Zakelijk autorijden

Mobiliteit

Mobiliteit en ondernemen: kies voor duurzaam!

Hangout Week van de Ondernemer in Arnhem

In Arnhem en Nijmegen doen ze er alles aan om duurzame mobiliteit te stimuleren onder ondernemers. Tijdens de Week van de Ondernemer in Arnhem werden drie cheques met subsidie uitgereikt aan ondernemers voor de aanschaf van een biogas auto.

17 mei 2013 1 minuten

Flexibel werken met een virtuele assistent

Besteed werkzaamheden uit aan een secretaresse op afstand

Je start een bedrijf omdat je ergens goed in bent of omdat jij graag een bepaald product verkoopt. Maar bij een eigen bedrijf, horen ook zaken waar je geen tijd voor hebt. Een virtueel assistent biedt dan uitkomst.

30 januari 2013 3 minuten

Wat heb je nodig om in het openbaar vervoer te kunnen werken?

Ik ga op reis en ik neem mee...

Mobiel werken kan overal, dus ook in de tram, bus, metro of trein. Onderweg naar je werk of naar een afspraak check je even je mail lees je snel een document door. Welke tools kun je daar het beste voor gebruiken?

30 januari 2013 2 minuten

Hoe verander ik het werk- en reisgedrag van mijn werknemers?

Van kennis naar uitvoering

Er zijn talloze manieren om slimmer te werken en te reizen. Je kunt gaan thuiswerken, flexwerken, de auto laten staan en met het OV reizen, buiten de spits reizen of carpoolen. Maar hoe voer je dit door binnen je bedrijf?

24 januari 2013 3 minuten

Reiskostenvergoeding wordt strijd tussen werkgevers en werknemers

Bekijk het webinar Slim Werken Slim Reizen

Met de afschaffing van de belastingvrijstelling op reiskosten van 19 cent per kilometer stijgen de reiskosten fors. Tijdens het webinar Slim Werken Slim Reizen spreken Lodewijk de Waal en Marianne Sturman zich hierover uit.

24 januari 2013 1 minuten

Met welke vervoersmiddelen reist mijn personeel slim en voordelig?

Trein, auto of fiets: zo komen je medewerkers ook naar kantoor

Auto, fiets, bus, trein, metro...het zijn er nogal wat: vervoersmiddelen om van werk naar huis te rijden en vice versa. Maar met welke reis je comfortabel en goedkoop?

24 januari 2013 3 minuten

Word je bewust van reis-en werkgedrag

Doe de scan Slim Werken, Slim Reizen

Lodewijk de Waal, voorzitter Platform Slim Werken, Slim Reizen maakt ondernemers graag bewust van reis- en werkgedrag. De Slim Werken, Slim Reizen scan helpt daarbij.

21 januari 2013 1 minuten

Webinar Slim Werken Slim Reizen: 'Denk niet steeds in context van tijd'

Laat concept van tijd los en ervaar daardoor minder druk

Hoe laat je medewerkers slim omgaan met werk- en reistijd en hoe belangrijk is het om je tijd goed te managen. Die vragen kwamen uitvoerig aan de orde in het webinar Slim Werken Slim Reizen op donderdag 15 november.

30 november 2012 2 minuten

Mobiliteitsvoucher door 2400 bedrijven aangevraagd

5 procent minder auto's in de file

Het Platform Slim Werken Slim Reizen heeft tijd- en plaatsonafhankdelijk werken binnen organisaties, instellingen en het bedrijfsleven goed onder de aandacht gebracht. Zo vroegen 2400 bedrijven een mobiliteitsvoucher aan.

30 november 2012 1 minuten

Zet de tijd stil en leer hoe je slim werkt en reist

Kom naar congres Tem de Tijd!

'Tijd', het glipt soms door je vingers, terwijl je het zo hard nodig hebt. Op 12 november 2012, wordt de klok even stilgezet op het congres Tem de Tijd!. Specialisten vertellen je hier over de voordelen van slim werken en reizen.

09 november 2012 2 minuten

'Helft werknemers pakt fiets na e-bikeproef'

55 bedrijven doen mee aan actieweek fietscampagne Rij2op5

Stimuleer jij je werknemers al vaker de fiets te pakken? Ze worden er fitter door, verbranden calorieën, kunnen hun hoofd beter leegmaken en zijn goedkoper uit. Meedoen aan een fietscampagne helpt je om je personeel daarvan bewust te maken.

26 oktober 2012 2 minuten

Auto laten staan op Dag van Duurzaamheid

Bestuurders laten auto staan voor duurzaamheid

Tien dagen je auto laten staan. Durf jij dat aan? Tien bestuurders van grote bedrijven gaan deze uitdaging aan in het kader van duurzaamheid. Start van deze actie is op 10 oktober 2012, op de Dag van de Duurzaamheid.

24 oktober 2012 1 minuten

Stimuleer slim reizen

Beloon reisgedrag in plaats van kilometers

Als werkgever kun je helpen om het fileprobleem in Nederland te verminderen, door de reiskosten van je werknemers op een slimme manier te vergoeden. Beloon de manier waarop een werknemer slim reist.

23 oktober 2012 2 minuten

Open duurzame auto's met je mobiel

Gratis app om groen te rijden

Maken jij en je werknemers gebruik van de deelauto's van Greenweels? Met een nieuwe app is het nu mogelijk om de Greenwheels auto's te openen met een mobiele telefoon.

26 september 2012 1 minuten

E-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'

Zorg voor een betere balans tussen werk en privé voor je personeel

Weet jij als ondernemer hoeveel tijd jouw medewerkers kwijt zijn aan reizen? Wat win jij ermee als ze op flexibele tijden werken? Op deze vragen geeft het e-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen' antwoord.

18 september 2012 1 minuten

Minder file dankzij Slim Reisbudget

Reiskostenvergoeding vooraf zorgt voor 20 procent minder file

Als je werknemers vaker thuis of onderweg werken en de auto laten staan, kan dat een filevermindering van 20 procent opleveren. Maar hoe stimuleer je werknemers om vaker het OV te nemen of buiten de spits te reizen?

30 augustus 2012 2 minuten

Forse toename wifi-gebruik in de trein

NS registreert groei van 470 procent in 2011

Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van draadloos internet door treinreizigers. Begin 2011 werden 140.000 wifi-sessies geregistreerd in de treinen. Aan het einde van datzelfde jaar bedroeg het aantal al 663.000.

30 augustus 2012 1 minuten

Laat de auto wat vaker staan: kies ander vervoer

Hoe reis je slim?

Door slim te reizen met het openbaar vervoer voorkom je files, draag je bij aan een beter milieu en zorg je dat er minder parkeerruimte nodig is op je werk. Kortom, je laat de auto wat vaker thuis. Hoe je dan op je werk komt?

30 augustus 2012 3 minuten

Getoond 73 tot en met 90 van 102 totaal, er zijn meerdere pagina's